Kolm viisi, kuidas anda partnerile märku, et vajad suhtes ruumi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Vahel võib juhtuda, et üks osapool suhtes vajab rohkem lähedust ja koos ajaveetmist kui teine. Kuidas aga ilma partneri tundeid riivamata talle selgeks teha, et ta on liiga klammerduv?

  1. Jälgi tema käitumist. Mõnel inimesel on kalduvus esimestel nädalatel olla väga intiimne ja isegi liiga klammerduv, kirjutab Elite Daily. Mõnel juhul võib olla tegu nartsissistlike kalduvustega ja sel juhul tuleks seda võtta, kui ohumärki. Samas, kui asi nii hull ei tundu, püüa tema käitumise ja reaktsioonide põhjal järeldada, kuidas läheneda.
  2. Ole vapper ja ütle seda otse. Kõige lihtsam on väljendada rahulolematust otse ja keerutamata. Kui partner mõistab sind, siis ta ka austab sinu soove, kui ta aga saab pahaseks, siis on miskit mäda.
  3. Probleemi edasi lükkamine ei ole lahendus. Kui ikka midagi häirib, tuleb see välja öelda, mitte loota, et probleem imeväel lihtsalt kaob. Samuti ei ole mõistlik selliseid teemasid arutada telefoni ega sõnumite teel.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles