Üllatav roog, mis on president Trumpi suurim lemmik

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Donald Trump, Mitt Romney ja Reince Priebus õhtusöögil
Donald Trump, Mitt Romney ja Reince Priebus õhtusöögil Foto: SCANPIX

Ameerika Ühendriikide president Donald Trump on korduvalt avaldanud armastust tõelise Ameerika «kultuuri» vastu: selleks on kiirtoit. 

Eriti aga armastab Trump McDonald’sit, vahendab Eater. Tuleb välja, et ta on andnud Valge Maja köögimeeskonnale korralduse ka seal McDonaldsi roogasid valmistada, sealhulgas Quarter Pounderit – burgerit, mida Eestis müüakse McRoyali nime all.

Mis aga on tõeline Trumpi lemmikroog? Selleks on McDonald’si õunapirukad ning mõned allikad väidavad, et Trump sööb iga roa kõrvale magustoiduks just seda.

Kui aga köögitoimkonnal pole burgeri ja piruka valmistamine Valge Maja köögis ideaalselt välja tulnud, on nad nahutada saanud – küllap on aga põhjus selles, et nende tooraine on märksa kvaliteetsem kui selle kiirtoidurestorani oma, seega pole imestada, kui maitse päriselt ei klapi...

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles