Kolm põhjust, miks hommikune trenn aitab saavutada hiljem paremaid tulemusi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arne Trautmann / PantherMedia / Scanpix

Hommikune trenn võib tunduda hea mõte, aga äratuskella kuuldes kipub see entusiasm tihti kaduma. Kui tahad aga kiiremaid tulemusi treeningsaalis, siis siin on kolm põhjust, miks peaksid end hommikul trenni ajama.
 

1. Kiirem lihase ehitus

Hommikuse trenni korral on organism võimeline kiiremini lihast ehitama. Kogu tänu ja au kuulub hormoonidele. Testosterooni tase kehas, mis aitab lihast ehitada, on hommikul kõrgem kui õhtul. Hommikune trenn kasutab seda loomulikku hormooniküllust ära ning tulemused on paremad.

2. Kiire ainevahetus

Ainevahetus on hea figuuri ja kaalunumbri võtmetegureid. Vanus, kaal, sugu ja geenid mängivad kõik selles rolli. Kuid isegi, kui sind pole eelpool mainitud faktoritega õnnistatud, saad sa midagi ise selle jaoks ära teha, et ainevahetus parem oleks. Trenn on edu võti. Kui treenid hommikul, paneb see juba päeva alguses ainevahetuse kiiremini tööle ning seega kulutad kogu päeva vältel rohkem kaloreid.

3. Vähem segajaid

Väsimus, haige laps, vähene motivatsioon, üritus töökaaslastega – kõik need võivad olla päeva lõpus segamas sinu treeningrutiini. Hommikul on sinu ja trenni vahel palju vähem segavaid faktoreid. Saad pühenduda rohkem tegevusele ning tulemustele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles