McDonaldsi friikartulite söömine pärast seksi suurendab rasestumise tõenäosust?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andriy Popov / PantherMedia / Scanpix

Täna on International Baby-Making Day ehk rahvusvaheline lapse tegemise päev. Sellega seoses avaldame kõige kummalisemad nipid, kuidas lapse saamise tõenäosust suurendada. Usu või ei, sinna kuuluvad nii friikartulid kui roheline voodipesu.

Channel Mums viis 1500 naise hulgas läbi küsitluse, mille käigus selgitati välja kõige levinumad ja kummalisemad viljastumismeetodid.

Kolm protsenti vastanuist uskusid McDonaldsi friikartulite söömise võlujõudu. Söö peale vahekorda friikartuleid ning jää kahte triipu ootama. Kui muidu usutakse, et šokolaad mõjutab libiidot, siis 37 protsenti paaridest nimetas ka eduka viljastamise nipina tumeda šokolaadi söömist.

Üllatavad 58 protsenti ütlesid, et neil mõjus positiivselt vanade naiste tarkus ehk peale seksi peab panema jalad õhku ja «sõitma ratast» vähemalt kolm minutit. 32 protsenti teadis rääkida, et ananassi söömine või ananassi mahla joomine teeb töö ära.

Teiste nippidena toodi välja sokid jalas seksimise (10 protsenti vastanutest), vastupidise psüholoogia kasutamine (sisendad endale, et ei taha last, unustad soovi ning lihtsalt lõbutsed), mida mainis lausa 39 protsenti. Seitse protsenti uskusid, et akoholivaba jaanuar aitab lapse tegemisele kaasa, 15 protsenti soovitasid magada täielikus pimeduses ning lülitada välja kõik elektroonikaseadmed.

Vähem populaarsed, aga kindlasti kummalisemad nipid hõlmasid endas veel rohelise värvi kandmist ning rohelist voodipesu kasutamist (5 protsenti), enda vasaku ninapoole needistamist (0,5 protsenti) ja orgasmi vältimist vähemalt nädala (6 protsenti).

Tõenäolisemalt kõige jõhkram eostamise nipp oli panna mees kandma otse jääkülmast võetud aluspükse, kirjutab TheSun. Seda julges proovida vaid üks mees sajast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles