«Pilvede all» viib aastasse 2022: milline kolmest õest ei saabunud ema suursugusele sünnipäevale?

Angela Blumkvist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kui palju on tehtud Eestis filme, mis vaataja tulevikku viivad? 18. jaanuaril esilinastub kaua oodatud Eesti mängufilm «Pilvede all. Neljas õde», mis viib meid aastasse 2022. Ole valmis ootamatusteks!

«Pilvede all» pole asjata Eesti vaadatuim sari. Nüüd on võimalus ka neil, kes siiani telekast sarja pole vaadanud. Varuge paar tundi, astuge mõnusasse kinosaali ja vaadake süžee oma silmaga üle.

Reporter käis võtetel ning kergitas pisut saladusteloori. Mängufilmis toimub tegevus aastal 2022. Seega on ka sarja fännidel oodata palju uut ja huvitavat. Keerulised peresuhteid ja saladusi täis mängufilm annab võimaluse igal vaatajal mõne tegelaskujuga samastuda.

Eda-Liis Kann piilus Haapsalus toimunud võtete ajal aknast sisse, kus filmiti parasjagu ema-tegelaskuju Sirje suurejoonelist sünnipäevapidu. Küll aga ei õnnestunud võtetel tabada ühte õdedest. «Maril oli muid tegevusi,» sõnas Pireti tegelaskuju mängiv Inga Lunge. Millega sai ema seekord hakkama, et üks tütardest isegi ema sünnipäevale ei tulnud?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles