Bikiinimodell avaldas, kuidas tegelikult tema glamuursed pildid sünnivad

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Austraalia modell ja blogija Sjana Earp on tuntud glamuursete bikiinipiltide poolest sotsiaalmeedias. Tema tuhandetel fännidel polnud aga õrna aimugi, et neiu pildistab end ise, kasutades selleks vaid telefoni.

Sjana avaldas oma Youtube’i vlogis video, milles tutvustab lähemalt pildistamise protsessi. Üllatuseks on see hämmastavalt lihtne!

 

Something I get asked frequently is “who takes your pics?” The simple answer, is me. I do. I take the majority of my photos. Yep, even the ones where i’m balancing on my head. In fact, I’d say 95% of the photos on my profile are captured with my self timer on my iphone. And i’ve done it like this for YEARS! Seriously, since 2013 when instagramming first started to become a “thing” haha. Only back then, I was embarrased to admit it! But now, I have no shame. And i’m actually kind of proud about it to be honest haha! As silly as that sounds! It makes me giggle every time someone thinks I have a full time photographer following me around because the reality is far less glamourous and much more clumsy and awkward haha Want to see HOW I do it? Head to my Youtube channel “Sjana Elise” or follow the link in my IG story!

A post shared by SJANA ELISE EARP (@sjanaelise) on

Pildistamise näitlikustamiseks läks Sjana randa joogapilte tegema ning võttis peale iPhone’i kaasa oma sülearvuti ja ka tahvelarvuti, mida kasutas filmimiseks.

Kuna Sjanal on pildistamiseks vaja taimerit, kasutab ta TimerCap äppi, milles valib endale sobivad ajavahemikud. Siis puhastab ta telefonikaamera ära, sätib telefoni millegi najale püsti ja läheb õigesse kohta poseerima.

Hiljem ei ole muud, kui pilte tuleb erinevate programmidega töödelda. Nagu näha, võib Instagrami modelli elu olla väga lihtne!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles