Nagu päris Rapuntsel: Vene naisel on alopeetsiast hoolimata meetripikkused juuksed

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vene kaunitar Anastasiya Sidorova on Instagramis kogunud hulga fänne, sest pildid tema juustest on tõesti lummavad. Seda vaatamata faktile, et tal diagnoositi viis aastat tagasi androgeeniline alopeetsia, mis põhjustab püsivat juustehõrenemist ja kiilaspäisust.

Sidorova Instagram on täielikult juustele pühendatud. Kaunite fotode kõrval jagab ta vene keeles professionaalseid nõuandeid, kuidas stimuleerida juuksekasvu, vältida juuste väljalangemist, kuidas teha koduseid juuksemaske, milliseid toidulisandeid võtta ja palju muud, edastab Marie Claire.

Võiks arvata, et Anastasiya Sidoroval on juustega vedanud, kuid tegelikult on läinud hoopis vastupidi. 23-aastaseil naisel on geneetiline häire androgeeniline alopeetsia, mille tõttu juuksed välja langevad.

Haigusest teada saades hakkas ta trihholoogi ehk juuksespetsialistiga koostööd tegema. Sellest sai ta innustust ise trihholoogiks hakata. Tänu eriteadmistele hoiab ta oma loomulikult punaseid juukseid väga detailse rutiiniga kontrolli all. Rutiini kuuluvad juuksekasvu stimuleerivad teraapiad, juuksemaskid, aga ka ohtralt kannatlikkust ja olukorraga leppimist.

Sidorova juuksefotod on inspiratsiooniks ja julgustuseks kõigile, kes on juuste väljalangemisega kimpus. Kui väga tahta, saab ka alpoeetsiaga Rapuntseliks!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles