Idee laste aastavahetuslauale: vahvad tegelased keedumunast

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lastele võib aastavahetusel keedumune eriti põnevalt serveerida, kusjuures nendest loomakeste valmistamine pole üldse raske. Vaata inspiratsiooni galeriist!

Eggo-munade tootja DAVA Foods Estonia juhatuse esimees Vladimir Sapožnin soovitab pühadelaual pakkuda muna, millest saab valmistada ka kõige pidulikuma väljanägemisega road. Siin on õpetus, kuidas teha munadest lumememmesid.

  1. Keeda võrdne arv kanamunasid ja vutimunasid. Koori munad, aseta kanamuna püstiselt serveerimisalusele (vajadusel lõika alt tasaseks). Kinnita hambatiku abiga kanamuna peale vutimuna, nii et moodustuks lumememm.
  2. Lõika paprikast väikesed ümmargused nööbid (näiteks ümmarguse tülle ehk kondiitriotsikuga). Tee väikese noa abiga sobivad augud ka lumememme keresse ja kinnita punased nööbid lumememmele.
  3. Lõika välja ka punane suu, tee sobivasse kohta lõikekoht ja kinnita. Silmad kinnita musta pipra terast, nina porgandiviilukesest ja mütsiks aseta näiteks oliivipoolik.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles