Külgelöömise reeglid, mida naised tahaks meestele õpetada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Võõra naise tähelepanu püüdmine ei ole lihtne. Selleks, et naisele külge lüüa, peab mees olema lugupidav ja enesekindel ning tõrjumise korral pettumusest väärikalt üle saama. Kuidas leida õiget tasakaalu?

AskMen aitab mehed hädast välja uuris otse allikast ehk vallalistelt naistelt, mida nad tahaks meestele edasi öelda.

«Ära tülita mind avalikus kohas!»

Paljudele meestele on see pettumus, kuid naised ei taha, et neid argitoimetusi ajades tülitataks. Kui naine valib poes puuvilju ja tal on kõrvaklapid peas, siis ei ole ta ilmselgelt meestega suhtlemisest huvitatud.

Tõsi küll, et mõnda naist see ei häiri, kuid suurem osa peab seda väga tüütuks, isegi eemaletõukavaks või hirmutavaks. Arvesta, et kui tegu on väga ilusa naisega, siis võib olla, et teda on niimoodi juba korduvalt tülitatud ning see on tema jaoks eriti ärritav ja häiriv.

Vali flirtimiseks koht, kus see on ühiskondlikult aktsepteeritavam - baaris või vallaliste üritustel. Kindlasti ka tutvumisportaalides või äppides nagu Tinder. Ühistranspordis jäta ilus naine rahule, see mõjub pigem ahistamisena.

«Ära kommenteeri mu välimust nii, et see kõlab imelikult!»

Naisele külge lüües on igati normaalne öelda, et ta näeb hea välja. Välimust kommenteerides on aga väga oluline jääda maitsekaks ja viisakas. Mitte mingil juhul ei tohiks öelda, et sulle meeldivad ta rinnad! Ütle näiteks: «Sa näed väga hea välja!», «Sa oled väga ilus/kaunis!»; mitte: «Sa oled seksikas!». Liiga toored keha kirjeldavad väljaütlemised (eriti esmakohtumisel) kohutavad naist ja ei mõju komplimendina.

Kõige paremini mõjuvad leebed, aga positiivsed komplimendid tema naeratuse, riiete või juuste kohta. Nii ta näeb, et sa märkad teda, aga ei ole liialt pealetükkiv. Kui teie vahel on tekkinud usalduslik suhtlus, võid juba komplimentide ringi laiendada.

«Kui ma keeldun, siis jäta järele!»

Kui naine ei ole huvitatud, siis ei saavuta sa pealetükkivusega mitte midagi. Kui ta on öelnud, et tal on kallim või et ta tuli välja vaid oma sõbrannadega koos olemiseks, siis pole mõtet teda pinnida ja tal sabas käia. Ei tähendab ei.

Kellelegi ei meeldi tõrjumine ja on arusaadav, et sa oled pettunud, kuid pikas plaanis on see ajaraisk nagunii. Pealetükkivus on naise silmis hirmutav ja vaenulik. Paljud naised ei taha sel põhjusel baarides ja ööklubides üldse käiagi.

Mõnikord on mehed väga agressiivsed ja naised kardavad neile otse ära öelda, seetõttu väljendavad nad tõrjumist pigem kehakeele ja viisakate väljenditega. Kui naine ei anna sulle oma telefoninumbrit, siis tähendab see kindlasti keeldumist ja sul on aeg edasi minna. Ära võta seda isiklikult, ta ei ole viimane naine maailmas.

«Räägi minuga nagu inimene.»

Pahatihti õpetatakse meestele naistele külge löömist nii nagu naine oleks mingist teisest liigist. Igasugu keerulisi reegleid ja protseduure pole sugugi vaja, kui sa jääd iseendaks ja pead meeles, et ka naine on kõigest tavaline inimene nagu sina, kes sisimas loodab endale õiget kallimat leida.

Naine tahab sama mis mees: et keegi teda kuulaks, võtaks tema huvisid tõsiselt ja peaks tema välimust sama oluliseks kui tema iseloomu. Unusta filmidest kuuldud külgelöömislaused heaga ära ja küsi naiselt näiteks seda, mida talle meeldib nädalavahetustel teha. Nii saad kohe teada, kas teil on ühiseid huvisid ja kas ta on sinu jaoks piisavalt huvitav, et temaga pikemalt edasi suhelda.

«Kohanda vestlust vastavalt olukorrale.»

Kuna tänapäeval käib suur osa flirdist nutitelefonis, siis on oluline vahe selles, kuidas sa naise poole pöördud. Veebisuhtluses ei ole hea öelda lihtsalt «Tšau» või «Tere», sest see on lihtsalt igav ja ei ütle midagi. Tavasuhtluses on see aga just hea, sest mõjub sõbralikult ja mitteähvardavalt ning jätab ruumi vestluse tekkeks. Pikk avalause baarileti ääres jätaks aga kohmaka ja sunnitud mulje.

internetis tasub sul enne naisega ühendust võtmist uurida tema profiili ja vaadata, kas seal on mõni hea iva, millest vestlust alustada. Viita mõnele naise huvile või teda iseloomustavale omadusele, et juttu teha. Päriselus piisab sellest, kui teretad sõbralikult ja positiivse vastuse puhul pakud näiteks, et teed naisele joogi välja.

«Hoia vestlus huvitavana.»

Külgelöömise juures unustatakse ära, et oluline pole mitte ainult naises esialgse huvi äratamine vaid ka selle hoidmine. Selleks ei peagi väga pikalt teatud teemadel rääkima (selleks on juba kohting, kuhu naise kutsud), aga sa pead vähemalt nii palju huvi pakkuma, et ta sulle oma kontaktid annaks ja sind ignoreerima ei hakkaks.

Selleks võid teha mõned heatahtlikud naljas, rääkida anekdoote või ostida ühiseid huvitavaid teemasid, mis teid seoks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles