Tõeline jõuluime: jalutuskäigul kaljult kukkunud mees leiti jõululaupäeval elusana

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne
Pilt on illustratiivne Foto: PantherMedia / Scanpix

Jõululaupäev kujunes ühe Norra mehe jaoks väga õnnelikuks – ta oli kadunud olnud 28 tundi, pärast seda, kui jalutuskäigul umbes kümne meetri kõrguselt järsakust alla kukkus. Otsingud kandsid aga vilja ning raskesti haavata saanud mees leiti justkui jõuluimena lõpuks üles.

The Local kirjutab, et mehe kadumisest teatati 23. detsembril kuue paiku õhtul. «Meiega võttis ühendust tema sõber, kes oli varem temaga koos olnud, et küsida, kas oleme midagi temast kuulnud,» ütles mehe õde ajakirjandusele. «Me ei olnud, seega asusime teda otsima. Selleks hetkeks oli ta juba kadunud olnud üle 12 tunni ning me võtsime kiiresti ühendust politseiga.»

Mehe leidsid jõululaupäeva hommikul Punase Risti töötajad ning talle osutati kohest esmaabi. Kokku otsis meest ligi poolsada vabatahtlikku, kellele kõigile on pere südamest tänulik.

24-aastane mees kukkus alla kivisest järsakust Tangvalli küla lähistel. Ta sai raskelt viga, tema kehatemperatuur oli vaid 24 kraadi ning haiglasse toimetatuna talle tehti mitu operatsiooni. Esmaspäeval teatas perekond, et mehe seisund on stabiilne. «Tema paranemine on jõulime,» ütles mehe õde. «Kui meile helistati, et ta leiti elusana, oli seegi tõeline ime!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles