Galerii: kümme suurimat moetrendi, mida 2018. aastalt oodata

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänu tehnoloogia imedele on meil ainulaadne võimalus piiluda tulevikku ja vaadata, millised moetrendid on tavalisi naisi viimasel ajal kõige rohkem kõnetanud. Üle kahesaja miljoni igakuise kasutajaga Pinterest avaldas, millised moetrendid naisi kõige rohkem paeluvad ja uuel aastal ilma teevad.

Baretid - aruka väljanägemisega baretid on jälle moes. Peale selle, et kuulsad naised on hakanud rohkem barette kandma, on ka Pinterestis baretipiltide salvestuste populaarsus tõusnud 269 protsenti.

Logomaania - mida julgem, seda uhkem. Pinteresti andmetel on brändilogode salvestuste arv tõusnud 203 protsenti.

Kaunistustega kingad - edevad jalanõud jõuavad uuel aastal iga moelinna tänavale. Eriti sellised kingad, mis on kaunistatud pärlite, julgete pannalde ja neetidega.

Läbipaistvad sokid - kui sel aastal tegid ilma rohkem võrksukad, siis nüüd on mood suunda muutnud ja rohkem kantakse madalaid läbiapistvaid sokke. Sobivad need nii kontsakingade, tenniste kui sandaalidega. Pinterestis on läbipaistvate sokkide salvestamine tõusnud 72 protsenti.

Hiigelsuured kõrvarõngad - pane väikesed kõrvarõngad mõneks ajaks kõrvale, sest nüüd on hinnas hoopis ülisuured rõngad, struktuursed metallkõrvarõngad ja pirakad tutid. Pinterestis on statement-kõrvarõngaste salvestamine tõusnud 947 protsenti.

Lõhikud - uuel aastal on moes lõhikseelikud, lõhikutega tuunikad ja midikleidid, aga ka lõhikutega püksid, mille alt nahk välgub.

Lakknahk, lutsiit, PVC - tuleva aasta moelavadel oli korduvalt näha erinevaid plastmaterjale, nii läikivat lakknahka kui läbipaistvat lutsiiti. Kevadel saab näha palju huvitavast materjalist jalatseid ja mantleid.

Pikk kihiline riietus - kihiline riietus on meie kliimas kevaditi vältimatu, kuid sel aastal saab seda teha väga trendikalt. Kanna rahuga põlvini kampsuneid, jakke, kimonot või mis iganes pikka pealisrõivast.

Laiad sääred - skinny-teksade aeg hakkab läbi saama, sest naiste huvi on pööratud hoopis avarama lõikega pükste poole, olenemata materjalist.

Klassikalised sinised teksapüksid - teksapükste moes on mindud tagasi juurte juurde. Uuel aastal huvitavad naisi täiesti tavalised, pigem kõrge pihaosaga 100 protsenti puuvillast sinised teksapüksid.

Allikas: Marie Claire

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles