Kas see on kõige glamuursem juhilubade pilt, mida sa oled näinud?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: West Coast Surfer/picture alliance/moodboard/Scanpix

Juhilubade foto ei ole tavaliselt väga kaunis, sest see tehakse sageli kiirustades ja ootamatult. Kui paljud naised eelistavad oma dokumenti seetõttu näidata vaid vajadusel, siis jumestuskunstnik Lilly Ghalichi Mir uhkustab enda omaga suurima hea meelega.

Lilly Ghalichi Mir teab väga hästi, et tema juhilubade foto on suurepäraselt välja tulnud. Ja pole ka ime - ta nägi selle nimel palju vaeva, edastab Glamour.

Lilly lasi maikuus omale uue dokumendi teha, kuna abiellus ja vahetas perekonnanime. Pilti läks ta tegema uhke jumestuse ja soenguga. Tulemuseks jäi dokumendile selline foto, nagu tegu oleks šampoonireklaamiga.

Hästi välja kukkunud pildist postitas Lilly foto Instagrami, kus see on äratanud uskumatult palju tähelepanu. Peale seda, kui foto hakkas levitama PopSugari portaal, on jumestuskunstniku juhilubade foto saanud juba üle 40 000 meeldimise ja tema Instagrami konto palju jälgijaid juurde.

Tegelikult ei ole Lilly ise fotoga väga rahul, sest tema kaunid juuksepikendused pole üldse näha. Kurb lugu!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles