Normaalne Norman teab: tuulepeadest seksikiisud on surmväsitavad!

Normaalne Norman
, normaalne mees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pexels / CC0 Licence

Tere, naised! Mina olengi keskmine Eesti mees. 35-aastane, töötan juhtival kohal ehitussektoris, spordi-, õlle-, ja kitarrimänguhuviline. Näinud olen kõike ja nüüdsest hakkan vastama teie küsimustele! Võtsid jõuludega juurde ja kardad, et nüüd jätab peika maha? Palun väga, selleks ma siin olengi!

Ma tahan oma mehega last saada, aga iga kord, kui teema üles võtan, hakkab ta ajama mingit ebamäärast juttu sellest, kuidas aega veel on. Me oleme juba mitu aastat koos ja ega me kumbki nooremaks ei jää. Mis ajast ta siis räägib?

Pühade aeg on selles mõttes tõsine peavalu küll, et mida rohkem sa oma sugulastega aega veedad, seda lollimat juttu kodus ajama hakkad. Jajah, ma saan aru küll, et täditütre beebi on nii nunnu ja ämm ka ajab peale, et võiks ikka kukli küpsema lükata. Ilmselt teevad su enda vanemad ka vastavaid märkusi, eriti, kui sa tõesti enam vanatüdruk ei ole ja nüüd ema juures koos Päris Oma Kallimaga kapsast söömas käisid.

Selle pereplaneerimise hüsteeriaga ei ole aga mõtet kaasa minna, sest kust sa tead, kas räägib nüüd sinu isiklik või su esivanemate beebiisu? Ausõna, kõik suuremad tülid, mis mul naistega olnud on, tulenevad alati sellest, kui naine minetab oma isikliku kaine mõistuse ja laseb kellelgi tema suu kaudu rääkima hakkama. Sina ja mina ei ole naisteajakirjad, vanamooride klatš, ühiskonnanormid ega naabrinaise halvustav pilk!

Mehed üldiselt mõtlevad esmajärjekorras praktiliste asjade peale, nii et kui sinu elukaaslane väidab, et peaks veel ootama, siis ehk on tal õigus. Kas teil raha on? Kui suures korteris te elate? Kas te üldse tunnete juba teineteist piisavalt hästi? Kas sa hakkadki nüüd iga kord jõulude ajal või niisama ämmaga kokku juhtudes hullu panema?

Meeldib see sulle või ei, aga keegi peab tegelema just selliste küsimustega ka. Vihjeks võin öelda, et kui sa tahad eriti oma mehele meeldida, siis mõtle ise ka praktiliselt. Targast ja tasakaalukast naisest ei ole midagi kuumemat, tuulepeadest seksikiisud on aga surmväsitavad.

Võtsin pühade jooksul juurde kolm kilo! Kas mu mees jätab mu nüüd maha?

Sa teda oled juba kaalunud? Kõik need tumedad õlled ja särisevad vorstikesed ei saanud tema kuuspakile ka head teha. Raudselt istub ta nüüd kontoris ja guugeldab, mida teha, kui teksad enam hästi eest kinni ei lähe.

Nali naljaks, aga kolme kilo pärast pole küll veel ükski suhe uppi lennanud. Kui toiduorgia jätkub ja sa lihavõteteks enam trepist käia ei jaksa, on muidugi lood teised. Selliste ekstreemsusteni on veel aga aega ja ma soovitan selle ajaga midagi ette võtta.

Kui sa aga mult küsid, kas mees armastab sind veel, kui sa paksuks lähed, siis ma küsiks vastu, et kui paksuks? Vaata, kui te kokku saite, siis sa hakkasid talle meeldima sellisena, nagu sa olid. Mitte viis kleidinumbrit suuremana. Muidugi on sada vabandust, tervisehädad või rasedaks jäämine, et vahel natuke kogukam olla, aga oluline on endale valusat tõde tunnistada ja midagi ette võtta. See tüüp, kes su miniseeliku ja ägedate kurvide pärast kunagi ära võlus, tahaks nende kõrval edasi elada, teda ilmselt ei tõmba sinu paisunum versioon.

Nii et pane piparkook käest ära ja kirjuta kohe peikale, et täna õhtul lähete jooksma. Või kõndima, aga siis hästi kiiresti ja kaugele. Ujumine ja uisutamine on ka head variandid, aga kui sa temaga jõusaali jõuad, saad mult kohe kümme punkti tubliduse eest! Ja seda ei saa kohe kindlasti välistada, et temalt õhtul teki all kõva higistamise eest preemiat. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles