Kolmeaastane meigiguru õpetab täiskasvanuid meikima

Angela Blumkvist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Instagram

Paljud lapsed proovivad oma vanemate tegevusi jäljendada. Kui kolmeaastase Liriana ema tema meiginipid internetti postitas, kogus see hulgaliselt tähelepanu.

Ema Suella oli jõudnud postitada oma tütrest vaid mõned videod, kui ühte neist jagas suur iluteemaline konto. Pärast seda muutus see viraalseks. Videot vaadati üle 500 tuhande korra, kuid mitte kõik ei olnud positiivselt meelestatud, kirjutab TheSun.

Kui paljud kirjutasid video alla toetavaid kommentaare, siis teised seadsid väikese lapse hobi kahtluse alla: kas tulevikus see tüdruk üldse kunagi end ilma meigita ilusana tunneb? Mitmed kahtlustasid, et ema tahab tütre abil raha teenida.

Ema on intervjuudes kinnitanud, et tema tütar elab normaalset elu. «Mu tütar pane üles ärgates endale meiki peale. Talle lihtsalt meeldib vahel sellega mängida ja mul pole probleemi seda lubada, sest me kõik oleme seda teinud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles