Märgid, mis reedavad kõhulapse soo

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Volodymyr Melnyk / PantherMedia / Scanpix

Nippe, kuidas ennustada tulevase lapse sugu, on palju. Näiteks kõhu suurus või kuju. Nüüd võid kõik eelneva unustada, sest uued märgid ennustamiseks on siin.

Tüdruk

Tüdrukutele meeldib soe kliima. Statistiliselt sünnib troopilistes ja soojades piirkondades rohkem tüdrukuid kui poisse. Seega meenuta, kus teie pisike ime viljastati, soovitab TheSun. Teiseks mängib tütre eostamisel rolli, usu või ei, ametikoht. Mehed, kes töötavad stressirikkamal töökohal või puutuvad kokku saasteainetega, eostavad suurema tõenäosusega tütreid. Nendeks on näiteks kaugsõiduautojuhid, piloodid ning erinevad tööstustöölised.

Tugev hommikune iiveldus võib samuti viidata tütre ootusele. 55 protsenti naistest, kes raseduse ajal kogesid tugevat iiveldust, sünnitasid tütre. Seda selgitab asjaolu, et naise keha peab suuremas koguses naishormooniga toime tulema.

Oh, sa poiss!

Kui stressirikas töökoht isal aitas kaasa tütre sünnile, siis ema stress eostamise ajal võib endaga kaasa tuua hoopis poisslapse. Teadlased pole siiani täiesti kindlad, miks see nii on. Arvatakse, et stressi ajal on naise keha vastuvõtlikum testosteroonile, meeshormoonile.

Ka see, kuidas ema toitub, võib mõjutada lapse sugu. Naised, kes tarbivad rohkem kaloreid, saavad tõenäolisemalt poja. Uuringus, kus osales 740 Suurbritannia naist selgus, et 56 protsenti naistest, kes tarbisid päevas ligikaudu 2413 kalorit, said poja. Naistest, kelle päevane tarbitud kalorihulk oli 2282, said poisslapse 45 protsenti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles