Mida panna tähele, kui plaanid tellida pulmakleidi internetist?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Craig Robinson / PantherMedia / Scanpix

Eestlased on interneti usku. Meie suhted, pildialbumid, kaaslaste otsingud ja ostlemised on sinna kolinud. Ka pulmi planeerides ei saa internetist üle ega ümber. Tellida pulmakleit internetist? See tundub pisut hirmutav. Kui siiski otsustad seda varianti kaaluda, vaata hoolikalt just neid detaile.

  1. Loe kirjeldust väga hoolikalt. Pööra tähelepanu materjalile.

Mitmed inetnetiostud võivad tegelikkuses välja näha teistsugused kui pildil. Tihti on põhjuseks teistsugune materjal.

  1. Otsi infot, kas materjal võib olla läbipaistev.

See võib olla miskit, millele mõelda ei oska. Kes siis arvab, et pulmakleit läbi peaks paistma? Tegelikkuses võib internetist tellitud kleit olla mõnest muust materjalist kui pildil. Nii võid tähtsal päeval saada ebameeldiva üllatuse.

  1. Mitte kõik pakkujad ei luba ostetavat enne proovida.

On internetipoode, mis lubavad väikese hinna eest enne lõplikku ostu riietust proovimiseks rentida. Teised pakuvad võimalust külastada nende esindust, et proovida toodet enne selga. Kolmandad aga ei pruugi üldse selliseid variante pakkuda. Tee enne ostu kindlaks, millised on sinu võimalused ja õigused.

  1. Kui soovid kleiti, mis rindu toetaks, otsi vastavaid märksõnu.

Müüjatele meeldib rõhuda kleidi võimalustele. Rindade toetamine seda kindlasti on. Otsi vastavate märksõnadega kleite. Nii võid kindel olla, et saad soovitud tulemuse.

  1. Otsi sotsiaalmeediast tõelisi pilte.

Proovi leida märksõnadega pilte sotsiaalmeediast. Nii näed, kuidas kleit tegelikult naise seljas istub. Tootefotod võivad olla reaalsest tulemusest väga erinevad.

  1. Kasuta vestluse võimalust.

Paljudel poodidel on tänaseks kasutusele võetud vestlusaken, mille kaudu lehel oleva kliendiga suhelda. Kirjuta ja küsi täpsustusi, pilte või infot tingimuste kohta.

  1. Tea, kuidas enda mõõte võtta.

Õiged mõõdud on hea tulemuse aluseks. Kui vaja, külasta mõnd õmblejat, kes sind oskuslikult ise ära mõõdab.

  1. Pööra tähelepanu lisatasudele.

Maksud, saatmistasud ning erinevad lisatasud, mille peale ehk alguses ei oska tullagi. Uuri välja kogu maksmist puudutav info, et postkasti potsatav arve sulle üllatusena ei tuleks.

  1. Kuigi tellid kleidi internetist, ei jõua see sinuni paari päevaga.

Suure tõenäosusega. Ära jäta kleidi tellimist viimasele minutile. Kunagi ei või teada, mis takistusi saatmisel ette võib tulla.

Allikas: Cosmopolitan

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles