Eksperdi nipp: kuidas saada elevil laps jõuluootuses magama?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kümme kummalist kinki, mida enda lähedastele anda. Poisile küll meeldib.
Kümme kummalist kinki, mida enda lähedastele anda. Poisile küll meeldib. Foto: LightField Studios / Panthermedia / Scanpix

Homme tuleb jõuluvana! See üks mõte, mis lapsed nii elevile ajab. Vanema silmade läbi on probleem palju suurem: kuidas selline elevil laps ometi magama saada? Selle nipi peale pole sa ilmselt varem tulnudki.

Tuleb välja, et laste kiire une saladus peitub varajases jõulusöögis. Kalkun on USAs populaarne jõululaua roog. Kalkun sisaldab endas palju trüptofaani, mis on serotoriini tootlikkust toetav aminohape. Kalkun aitab reguleerida veresuhkrut ning põhjustab unisust. Süües seda pärastlõunal või õhtul, aitab tagada ka hea une.

Lisaks soovitab ekspert hea une jaoks süüa kirsse, pähkleid, aprikoosi ja rosinaid, seemneid ja apelsine. Kõik need aitavad kaasa sinu kiirele uinumisele ja heale unele, kirjutab TheSun.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles