Seksuoloog manitseb: seks jõulukingituseks ei sobi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Nii mõnelgi kelmikal võib tekkida idee oma kallimat jõupühal üllatada iseendaga - seksikas pesu selga, lipsuke külge ja oledki ahvatlev kingitus, mida lahti pakkida. Hea viimase minuti kingiidee?

Ei, kahjuks mitte, hoiatab Daily Mailis seksuoloog dr Nikki Goldstein, kelle sõnul teeb see seksist hoopis kohustuse mitte kingituse, mis võib nõnda tappa seksuaalse kire.

Seksuoloogi selgitusel ei ole intiimsus asi, mida jätta erilisteks puhkudeks. Seks peaks olema spontaanne ja lõbus, mitte koormav kohustus. «Pikaajalise suhtes tuleks seksida parematel põhjusel,» sõnas arst. «Selleks on teievaheline side, soov olla lähedane, mõnu tunda ja seda koos nautida. Kui seks on kingitus millegi tähistamiseks, siia ei pruugi te seda saavutada. On asju, mida suhe vajab 365 päeva aastas.»

Goldsteini selgitusel ei pea paarid sugugi muretsema, kui nad ei seksi iga päev aasta läbi, küll aga tuleks seksida rohkem kui ainult sünnipäevadel või pühadel.

«Kuigi ma soovitan küll jõuludel seksida, aga ma soovitan ka paljudel teistel päevadel seksida. See ei ole mingi jõulukingitus, vaid teineteisega koos olemise võimalus kiirel pühadeajal,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles