Suhteekspert paljastab: üks põhiline põhjus, miks naised ei leia õnne ja armastust

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Suhteguru Melissa Abrosini väidab, et naised ei leia endale armastust ühel väga lihtsal põhjusel. Mis see on?

Põhiline põhjus, miks tänapäeva naistel on raske pühenduda ja suhet leida, on enda suhtes liiga kriitiline olemine ja iseenda õnne n-ö saboteerimine, vahendab Daily Mail. Naiste sees räägib tihti «hääl», mis ütleb: «Sa ei ole piisavalt ilus, tark, sa ei leia kedagi või et tõeline armastus ei ole sinu jaoks,» märgib Abrosini.

Selline hirmul põhinev «hääl» ei lase naistel loomulikul teel armastust leida ja kogeda. Kuid kuidas seda suhtumist muuta?

Abrosini väitel peab selleks alustama iseendasse vaatamisega. Inimene peab ennast ise enne armastama ja teadma, mis on talle hea ning mida ta tahab. Samamoodi on seksiga. Selleks, et seksi nautida on vaja oma keha nautida ja armastada. Naistel on tema sõnul vaja kehasõbraliku kuvandi propageerimist ja positiivset programmi. Sotsiaalmeedias ennast pidevalt teistega võrdlemine võib tekitada ebakindlust ja alaväärsust.

Meedia ja eelkõige sotsiaalmeedia peaks olema naistele inspiratsiooniks ja andma enesekindlust, mitte tekitama negatiivseid tundeid. Lihtne reegel on olla sõber ja jälgida sotsiaalmeedias inimesi, kes sind inspireerivad, innustavad ja panevad hästi tundma, ütleb Abrosini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles