Normaalne Norman annab nõu: mida teha, kui jõulupeol kolleegiga seksisid? (1)

Normaalne Norman
, normaalne mees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pexels / CC0 Licence

Tere, naised! Mina olengi keskmine Eesti mees. 35-aastane, töötan juhtival kohal ehitussektoris, spordi-, õlle-, ja kitarrimänguhuviline. Näinud olen kõike ja nüüdsest hakkan vastama teie küsimustele! Tahate teada, kas on okei kolleegiga jõulupeol seksida ja miks uus kutt ei helista? Palun väga, selleks ma siin olengi!

Käisin ühe kutiga nädalavahetusel esimesel kohtingul. Meil oli väga tore ja ma sain kohe aru, et meeldin talle, kasvõi selle järgi, kuidas ta terve õhtu mind jõllitas. Nüüd on aga mitu päeva möödas ja ta ei ole uut kohtumist kokku leppinud. Kas ma peaks talle ise välja pakkuma, et lähme kasvõi reede õhtul veini jooma?

Jajah, vaata, see lugu on nüüd küll keerulisem kui järgmise kinnisvaramulli lõhkemise ennustamine, aga ma ikka püüan seda pilti selgemaks teha. Mehed jagunevad üldjuhul kahte kategooriasse, nad kas mängivad reeglite järgi või ei. Tundub, et sina said endale reeglite tüübi.

Juba lapsest saati seletatakse meile, et üks õige mees ei tohi näidata liiga palju oma tundeid välja, vinguda ega pillida nagu mingi plika. Siit siis võtavadki kutid endale sellise arusaama, et uue naisega asju ajama hakates ei ole eriti mõistlik näidata, kui palju nad meile meeldivad.

Palun ära nüüd siit välja loe, et iga jobu, kes su kõnedele pool aastat vastanud pole, sinusse salaja armunud on. Kui ta ikka ei vasta või ainult iga kolme nädala tagant sind panemas käib, ongi tal sinust täiesti suva. Aga ometi on olemas palju selliseid mehi, kes tahavad paista väljast kõvemad, kui nad tegelt on.

Nii et, jah, ilmselt ta tahab sulle näidata, et tal on muud ka teha. Tead küll, püsse poleerida, haaremit juhatada, hirvi lasta, käsitööviskit degusteerida, umbes nii mehelikus plaanis ta ennast hetkel näeb. Sa võid loomulikult ise ka välja pakkuda, et võta nüüd ennast kokku ja tule ja saa minuga kokku, aga võid ka tüübile meelehead teha ja mängida päästmist ootavat printsessi.

Ahjaa, kui ma alguses ütlesin, et on kahte sorti mehi, siis sinna teise sorti kuulun mina. Ma ütlen kohe välja, kui sa mulle meeldid, ja ma tahan sind kohe näha, püsside poleerimine las oodaku. Oma praeguse elukaaslasega sain laupäeva öösel kokku ja järgmiseks kolmapäevaks olin teda veel kaks korda näinud. Aga, noh, ega kõik ei saagi nii normaalsed olla nagu Norman.

Magasin jõulupeol kolleegiga, mis nüüd?

Noh, kui sa kummi kasutasid, siis pole vist vaja kohe suguhaigust testima minna. Üldiselt püüa ikka rahulikult edasi elada, olen mina omal ajal sekretäri põrutanud ja on sekretär põrutanud mind. Meie asutuse finantsjuhist rääkimata, aga tema oli siis veel abielus ja selles mõttes me sellest avalikult ei räägi.

Peamine on mitte liigseid illusioone luua. Seks seksi pärast on väga tore, eriti kui lõõgastavad joogid lähevad firma kuludesse. Need lood, mis ainult seksiga algavad, jäävadki üldjuhul aga just selleks, füüsiliseks tegevuseks, ja siin pole mõtet ennast petta. Kui te muidugi nüüd pööraselt ära armute, oma senised partnerid maha jätate ja Nõmmele maja ehitate, eks ma pean siis oma sõnu sööma, aga ma sinu asemel ei hoiaks hinge kinni.

Veel üks asi, ma loodan, et keegi teid väga ei näinud, noh, juhul, kui te seda kontoris koha peal tegite. Selline asi võib muutuda reputatsiooniks, mida sa ei taha, sest mehed räägivad omavahel sama palju kui naised. Kui see sinu uus voodisõber ise suitsuruumi oma uue vallutuse üle lärmama läheb, on ta lihtsalt tropp, aga kui dramaatilised hipsterid kolmandalt korruselt IT-osakonnast teid läbi klaasseina nägema juhtusid, võivad nad küll infot teistegagi jagada. Nii et kordame üle, mida sa jõuluvanalt esmajärjekorras tellima pead: kondoom, privaatsus ja realistlikud ootused.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles