Neli uusaastalubadust, mis igas suhtes peaks tegema

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Lähenev uus aasta paneb mõtlema järgneva aastaringi ootuste, unistuste ja eesmärkide üle. Samuti on oluline mõelda oma suhtele ja milline sa sooviks, et see ka tulevikus oleks.

  1. Lõpetage üksteise vaikimisega karistamine. See on üks levinumaid tülitsemisest tulenevaid meetodeid, mis on kaugelt tervislik ja edasiviiv, kirjutab Pure Wow. Psühholoogid ütlevad, et selline viis, mis eirab suhtlemist, ajab pikemas plaanis paljud paarid lahku. Kui sa ei suuda vihasena oma partneriga kohe rääkida, siis võta endale mõni minut või tund ja püüa temaga seejärel suhtlust alustada.
  2. Tänage üksteist rohkem. Kui sa näed, et su partner on kodus koristanud või teinud midagi muud väikest aga olulist, siis täna teda selle eest. Pange tähele üksteise tegemisi ja pingutusi ning olge selle eest tänulikud.
  3. Hoidke oma nutiseadmetest distantsi. Uuringud näitavad, et inimesed, kes kasutavad liigselt nutiseadmeid on õnnetumad suhtes ja tülitsevad ka rohkem. Kui te lähete restorani või välja, siis pange oma telefonid kotti ja püüdke neid mitte kogu aeg näppida.
  4. Vaadake koos sarju. Leidke sarjad, mis kummalegi meeldivad ja vaadake neid koos. See nõuab küll kompromissi, kuna maitsed võivad olla erinevad, kuid tänapäeva valik on nii lai, et kindlasti leiate midagi, mis meeldib mõlemale. 

Hea lugeja, millised on sinu uusaastalubadused oma suhtele või abielule? Võta sõna meie Perefoorumis!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles