Üheksa ilutrendi, mis 2018. aastal laineid löövad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Modellid Lea Julian ja Greta Varlese Milano moenädalal.
Modellid Lea Julian ja Greta Varlese Milano moenädalal. Foto: Vida Press

Selle aasta lõpuni on veel pisut aega, aga uus aasta põhjustab juba praegu elevust. Siin on üheksa ilutrendi, mida saab peagi igal pool näha.

Kristallidega seotud nahahooldus

«Tervendavad» kristallid on tänavu palju populaarsust võitnud ja nüüd jõuavad need isegi nahahooldustoodetesse, ennustab Pure Wow.

Värske nahk

Võid keeruliste kontuurimisõpetustega Youtube’is hüvasti jätta, sest paksu krohvikihi asemel eelistatakse uuel aastal puhast ja loomuliku välimusega näonahka. Jumestuskreemi asemel kasuta kergelt toonivat niisutavat kreemi või peitepulka. Eesmärk on ühtlustada, aga mitte täielikult peita oma naha eripärasid.

Kuumad roosad huuled

Huulvärvidest on tuleval aastal trendikad fuksia ja magenta, mis sobivad värske näonaha ja võrgutavate ripsmetega hästi kokku.

Sinine silmavärv

Ka kaheksakümnendate eeskujul on hinnas sinine silmameik. Tumesinine toob silma vingelt esile, kui seda kasutada lainerijoonena, heledamat sinist saab hajutada kogu silmalaule.

Juukseaksessuaarid

Baretid, lipsud, klambrid, klõpsud. Pista midagi lihstat ja armsat oma krunni või ka hobusesaba sisse.

Sirge bob

Soengutest tuleb esile väga sirgeks lõigatud lühike bob ja sasise pika lobi aeg hakkab ümber saama.

Läikivad huuled

Suure hooga tuleb tagasi huuleläige, mis ei ole õnneks nii kleepuv nagu 90ndatel. See võib olla läbipaistev või õrnalt roosakas, kuid kindlasti on see kõrgläikega.

Ere põsepuna

Kui sulle ei meeldi huuli esile tuua, saad rõhutada hoopis oma põsesarnu, sest uuel aastal need julgelt kas virsikukarva või klassikaliselt roosaks võõbata. Trendikas on põsepuna kanda veidi kõrgemale kui varem - nii et see saab peaaegu silmavärviga kokku.

Sära igal pool

Sära ja läiget võid panna, kuhu tahad - huultele või silmalaugudele. Kui sa ei taha välja näha nagu diskopall, siis lisa vaid kerge tups läiget silmalaugude keskele. Nii särad kelmikalt iga kord, kui silmi pilgutad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles