Head uut aastat: suur 2018. aasta horoskoop! (1)

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2018 on Koera aasta
2018 on Koera aasta Foto: PantherMedia / Scanpix

Aasta 2018 on käes, aeg on vaadata, mida lubavad täheseisud järgmiseks aastaks tosinale tähemärgile.

JÄÄR

Jäärasid ootab edu, kiitus ja rõõm. Tasub võtta aeg ja jaks kokku ning väsimatult oma eesmärkide nimel töötada. Aasta 2018 algab sinu jaoks sinu juhtplaneedi Marsi ja kuningliku Jupiteri koostööga, ning seda kõike jamamist mitte taluva Skorpioni valvsa pilgu all. Seega: ole valmis juhtima! Otsusta, mis on su eesmärk ning seejärel torma julgelt ning sihikindlalt selle suunas.

Märtsi lõpust aprilli keskpaigani on Merkuur retrograadis. On aeg vaadata peeglisse ning mõtiskleda, mida saad enda juures paremaks muuta. Kõik võidavad enda arendamisest. Tule sellest perioodist välja parema, energilisema ja tugevama endana!

Sinu juhtplaneet Marss on juuni lõpust augusti lõpuni retrograadis, mis tähendab, et elu ei võta tuure maha. Marss julgustab sind elus ette võtma läbimõeldumaid otsuseid ja paika panema tugevaid strateegiaid. Kui sa juba teed seda, mis on sinu ülesanne ja eesmärk, ootab sind sel aastal suur edu. Kui aga alustad aastat mõtiskledes, kelleks küll saada tahad, kui suureks kasvad, siis annab Saturn kahjuks sulle küll karmi õppetunni ning terve aasta oled hädas ülemuse ja tööraskustega. Kui sa teed tööd, mis ei ole sulle mõeldud, siis sel aastal saab see kindlasti selgeks.

Tervis

Jäärad tunnevad end sel aastal väga energilisena ning jaksu peaks piisama. Tasub aga ettevaatlik olla, kuna on põletuste oht, kuid lähedased kannavad su eest hoolt niikuinii. 17. jaanuarist 7. märtsini on ka palaviku või vigastuse oht. Kuid üldiselt peaks hea tervis sul säilima. Aasta lõpu poole, pärast 11. oktoobrit, kimbutavad sind seedimisega seotud probleemid.

Karjäär ja raha

Aasta alguses tunduvad sinu karjääriväljavaated olevat eredad ja julgustavad. Selles vallas on kõige olulisem periood sinu jaoks jaanuari keskpaigast veebruari viimase kuuni, mil leiad õige suuna. See tähendab, et juba aasta alguses võid sa enda jaoks täiesti uue karjääriraja leida.

Sel aastal võid oodata, et sinu sissetulekud muutuvad. Uraani mõju on eriti tunda perioodil 15. mai kuni 6. november, mis tähendab, et sa tunned tugevat vajadust arendada uusi oskusi, millega raha teenida. 26. juunist 27. augustini mõtled sa tehtu üle järele. Kuna sel ajal on Marss retrograadis, on sul raskusi asjade edasiarendamisega.

Armastus

On suur šanss, et võtad uue aasta vastu kellegi erilisega ja et su süda on juba avatum kui kunagi varem. Sel aastal keskendud sa rohkem sellele, kuidas oma kallimaga veelgi lähedasemaks saada. Kui te alles kolisite kokku või abiellusite, siis ilmselt on teil palju vestlusi teemal «minu, sinu, meie». Õnneks oskad sa hästi jagada ja sa tõepoolest tahad efektiivselt oma elu partneriga jagada. Siiski on võimalik, et perioodil 5. oktoober kuni 16. november ootavad sind selles vallas teravamad õppetunnid.

Kui sa oled aga vallaline, siis sel aastal õnnestub sul maha murda nii mõnedki müürid, mis on seni sinu seksuaalsust piiranud. Kõige suurem šanss romantikaks on 31. jaanuaril ja 11. augustil - ole avatud!

SÕNN

Sinu juhtplaneet Veenus on sel aastal üks juhtivamaid jõude taevas. Uue aasta esimesel päeval on Veenus eriliselt laetud - täpselt nagu sa isegi. On täpselt õige hetk mõelda, mis on sinu sügavaimad ihad ja soovid, sest praegu on taevatähed soosivad ning sul võib õnnestuda saavutada kõik, mida ihkad.

Veenus läheneb Kaljukitses ka Pluutole, mis tähendab, et ära karda suuri muutusi. Kui Päike jõuab Sõnni tähemärki, on Veenus seal juba ees ootamas. Ümbritse end ilusate mõtetega ja ilusate ümbrusega, ära tee kompromisse, aga ära ka lase end takka kiirustada. Sel aastal on Emake Loodus kindlalt sinu poolel.

Oktoobris läheb Veenus Skorpionis retrograadi ning novembris otse Kaaludesse. Suhted muutuvad sel ajal tõsisemaks ning mida rohkem sa suhete parandamisele ja hoidmisele tähelepanu pöörad, seda rohkem need sellest võidavad. Ka Jupiteri liikumised on sel aastal su suhete jaoks soodsad, suhted tõenäoliselt kasvavad ja õitsevad.

Vaata tõsiselt enda ümber: millise maailma oled endale loonud? Jäta alles see, mis töötab ja sinu vajadusi rahuldab, ole konstruktiivne, et järgneksid mugavused.

Tervis

Kui mitte arvestada, et sa pead ehk sel aastal tihedamini dermatoloogi külastama, ei tohiks tervisehädad sind väga uuel aastal kimbutada. Märtsis on tervis väga stabiilne, kuid augustis võivad esineda kõhuhädad, samal ajal võib oodata ka astma või artriidi tugevnemist. Parem on selleks valmistuda.

Karjäär ja raha

Saturni asendi tõttu võid oodata karjääris progressi ja kiiret arengut. On tõenäoline, et sind ootab ees edutamine või edasiliikumine, kuid sellega kaasneb ka teatud pinge ning pingutus. Iga kasv tuleb mingi hinnaga, sa pead olema valmis oma mugavustsoonist välja astuma.

26. juunist 27. augustini võid oodata, et probleeme tekib ülemuse või mõne teise autoriteetse inimesega. Sul ei pruugi Marsi retrograadi tõttu olla piisavalt jõudu, et konfliktidega maadelda, aga tea, et see polegi su ülesanne. Parim on energiat hoida ning lasta asjadel omasoodu kulgeda.

Armastus

Sõnn, sa oled seda kaua oodanud ja lõpuks on see aeg kätte jõudnud. Vähesed tähemärgid igatsevad kuninglikku ja tõelise pühendumusega suhet nii, nagu sina seda teed. Sa vajad armastust, mis tagab rahulolu kõikidel tasanditel ning täidab sind üleni. Sel aastal on kosmosel sulle just kavas seda ka pakkuda, siin on abiks kuni 8. novembrini Jupiter.

Paljude Sõnnide jaoks on tegemist suhete vallas väga pöördelise aastaga. Sa võid kihluda, kallimaga kokku kolida või isegi abielluda. Ühel või teisel viisil on sel aastal ette nähtud, et sul on võimalik kogu oma südamega armastada. Kui sa juba oled suhtes, on sul imelisi võimalusi kallimaga veelgi lähedasemaks saada.

Veenuse retrograadi ajal 5. oktoobrist 16. novembrini aga avalduvad mõnedki ebakindlused ning sul on raskusi partneri usaldamisega. Ehk isegi ilmneb, kas suhe, milles sa oled, on sootuks ebaterve. Suure tõenäosusega te aga avastate, et te mitte ainult ei armasta teineteist, vaid ei suuda ka ilma üksteiseta elada.

KAKSIKUD

Tere tulemast energeetilisse ja säravasse 2018. aastasse, Kaksikud! Sel aastal on sul võimalus suhelda ja sidemeid luua veelgi rohkemate inimestega hoopis uutes situatsioonides. Samuti on see aasta, mil on hea alustada uute projektidega ning võib-olla suunata oma elu uuele rajale. On aasta, kus enim õitseb elu tööalaselt.

Päev enne seda, kui Päike siseneb Kaksikute tähemärki, liigub Veenus populaarsuse ja sarmiga seotud Vähi märki. Marss on samal ajal suurte ideede märgis, Veevalajas ja Uraan metoodilises Sõnnis. Seega tasub oodata, et 2018. aastal muutub su elu nii mõneski mõttes ja sotsiaalne elu ning karjäär saavad uue suuna. On võimalik, et astud täiesti uude maailma.

Kõik kolm selle aastal Merkuuri retrograadi toimuvad tulemärkides, mis tähendab, et elu ei võta praktiliselt üldse hoogu maha. Kevadel tasub enda reklaamimisega tagasihoidlikum olla. Suvel võta vähem riske ning lõbutse rohkem. Hilissügisel on aeg mõtiskleda suurte õppetundide üle, mida elu on sulle andnud ning neid edaspidi ka arvesse võtta.

Novembris saab aga uue hoo sisse su armuelu. Tuleb pöörane aasta!

Tervis

Sinu tervis on sel aastal kõikuv, eriti aasta alguses. Sul võib probleeme olla nahaga, seedetraktiga või kimbutavad neuroloogilised hädad. 3. märtsist 9. maini teevad muret jalad või põlved. Tervis teeb läbi aasta muret, kuid seedimisele tasub erilist tähelepanu pöörata pärast 11. oktoobrit.

Karjäär ja raha

Jupiter on sinu karjääri majas kuni 8. novembrini, mis tähendab, et su teele satub aina enam põnevaid ja huvitavaid tööalaseid pakkumisi. Kui sa oled valmis tööd vahetama, siis leiad midagi, mis täidab su hinge rahuldusega. Ka märkad sa, et suhted kolleegidega laabuvad paremini ning tööõhkkond paraneb märgatavalt. Kui sa tahad paremaid lepingutingimusi, siis parimad päevad sellisteks läbirääkimisteks on 15. jaanuar, 14. aprill ja 12. september.

Rahaasjades on selle aasta õppetunniks üksinda hakkama saamine. Kui sul oli mingi finantsiline toetus, siis sel aastal saad loota ainult iseendale. Järgmiste aastate jooksul õpid sa rahaasjades ära vastutustunde. Üks viis, kuidas see võib juhtuda, on lahutuse tagajärjel, kui pead ühtäkki hakkama majandama iseenda sissetulekuga.

Armastus

Sa ei pruugi tunda, et 2018 oleks väga romantiline aasta, kuid kindlasti on sul mitmeid võimalusi isiksusena kasvada. Kui sa oled suhtes, on tõenäoline, et su partner kogeb sel aastal töö või sissetulekutega seoses mingit frustratsiooni ning sa võid avastada, et oled peamine pere leiva lauale tooja. On ka võimalik, et su kallim tahab minna tagasi kooli või alustada uue ettevõtmisega ning sa oled valmis endast kõik andma, et teda toetada. See võib omakorda kaasa tuua rahapingeid, kuid ära lase sel karmaõppetunnil end ärritada. Selmet mõista asja sellena, mis ta on: võimalusena tõestada, et sa ei sõltu kellestki teisest ning suudad ise hakkama saada.

Sa ei pruugi end ka seksuaalselt rahuldatuna tunda. On ehk kasulik mõelda teraapia peale, eriti kui te olete liiga häbelikud, et omavahel nendest teemadest rääkida.

Kui sa oled vallaline, siis on šanss, et perioodil 31. oktoobrist 16. novembrini jõuab mingeid teid pidi su ellu tagasi mõni ekskallim. Ole ettevaatlik ja pea meeles, et eks on seda põhjusega.

VÄHK

Aasta 2018 on sinu jaoks kui avatud raamat. Sul on ligipääs kõigele, mida tähtedel on sulle pakkuda. Olgu tegemist töö, pereasjade, armastuse või millegi muuga, alati on kuskil mõni planeet sulle abikätt pakkumas. Üks on aga kindel: kui sulle on tundunud, et su suhe kallimaga pole päris see, mida sa sooviksid, on kätte jõudnud aasta, mil sa kas lahendad tekkinud pinge või kannad suhte maha ja liigud edasi.

Uue aasta esimesel päeval lahkub Kuu Kaksikutest ja siseneb Vähki. See on aeg, mil oled erakordselt osav leidma elus tasakaalu ja tagama, et kõik libedalt läheks. Jaanuaris võid sattuda ootamatult tähelepanu keskpunkti, mis sulle nii väga meeldida ei pruugi. Ära muretse - tegemist on võimalusega õppida ja areneda, et aru saada, kuidas paremini ohje haarata ja võimuorganitega suhelda.

15. maist kuni 6. novembrini võid aga märgata kiiret sõpraderingi kasvu ning muutusi sotsiaalses elus ning see ergutab su hinge. Sul on võimalus veeta aega kõige veetlevamate ja huvitavamate inimestega. Naudi sellest iga hetke!

Jupiteri retrograad emotsionaalses Skorpionis märtsi lõpust juulini annab sulle kohati vaat et selgeltnägijavõimed. Juulis on sul lõpuks maailmast parem arusaam ning oskad suurtele probleemidele ka laia silmaringiga läheneda. Pärast seda perioodi võtad väljakutseid vastu rõõmsamana ja suudad teha edukamaid järeldusi.

Tervis

Läbi aasta teeb sulle kõige suuremat muret rinnakupiirkond, see on su kõige haavatavam kant, seega ka väikseimgi külmetus võib osutuda pikemaks tülinaks. Pärast 21. oktoobrit läheb tervis paremaks. Saturn võib ka põhjustada reumaatilisi või ortopeedilisi probleeme, seega ole ettevaatlik. Nahaga seotud probleemid või akne saab hoogu juurde. Ka tuju on kõikuv, seega mediteeri ja hoia pea selgena.

Karjäär ja raha

See aasta ei pruugi sulle tööalaselt lihtne tulla, igapäevastes tegemistes on parasjagu jamamist. Sul on raske tähtaegadest kinni pidada, kuid sellises väljakutseid pakkuvas olukorras on väga oluline, et sul on kolleegid, kes sind toetavad. Seega: hoia oma tööalaseid suhteid, kuna just neile saad rasketel hetkedel loota.

8. novembrist jõuab su teele uusi ja huvitavaid töövõimalusi. On võimalik, et sa võtad teise töö või hakkad kõrvalt vabakutseliseks. Sinu üldine töökeskkond muutub rõõmsamaks ja ka su tervis paraneb.

Armastus

Kui sa astud uude aastasse vallalisena, naerata enesekindlalt ja usu: universumil on sinu jaoks imelised plaanid. Sinu teele satub peagi keegi, kes su põlvist nõrgaks võtab. Jupiteri abi on siin sulle kuni 8. novembrini ning südameasjus on sul palju toredaid võimalusi.

Sa ihaldad sügavat ja tõsist suhet, juhuafäärid ei paku sulle rahuldust. Kui sa kohtad kedagi, kes tundub müstiline ja natuke maagilinegi, siis jääd sa tema lõksu. Eriti pane tähele kohtumisi 25. mai ja 19. augusti kuupäevade ümber - sa võid siis kohata oma hingesugulast. Veenuse retrograadi ajal 5. oktoobrist 31. oktoobrini võib su ellu sattuda tagasi eks, kellele ei suuda sa vastu panna.

Kui sa juba oled suhtes, siis märkad, et muutute lähedasemaks. Kui teil on ühiseid lapsi, avastad, et olete harmooniliselt ühel lehel nende kasvatamise osas. Kui te aga plaanite alles lapsi saada, siis võib just 2018 olla õige aeg.

LÕVI

Aasta 2018 pulbitseb energiast, väljakutsetest ja võimalustest. Sind ootab kuldne aasta, Lõvi! See, mida sa aastal 2018 saavutad, jääb tõenäoliselt pikemaks ajaks ka püsima. Seega tasub targalt planeerida ja tegutseda. On tõenäoline, et lõpuks leiad endale unelmate kodu või kolid kokku korterinaabri või kallimaga.

Sulle võib sel aastal tunduda, et elusündmused on karmalised ning neil on kaugeleulatuvad tagajärjed. Jaanuaris kerkivad ilmselt pinnale vanad emotsionaalsed haavad minevikust. Juulikuuks aga oled jalad emotsionaalses mõttes kindlamalt maha saanud. Augustis juhtub midagi, mis mõjutab su sotsiaalset või professionaalset staatust, seega ole valmis pea püsti hoidma!

Lõvi jaoks on Merkuur retrograadis juulis ja augustis. Ka Marss on siis retrograadis ja liigub Veevalajas. See on periood, mil tasub vähem pingutada, enne tegutsemist võiks pikemalt ja hoolikamalt mõtelda - kilpkonn võidab võidujooksu.

Tervis

Aasta ei alga sinu jaoks tervise mõttes just hästi, tülinaks on peavalud ja silmade, naha ja kõhuga seotud mured. Ka süda nõuab tähelepanu. On aeg vältida rasvast toitu. Hoia silm peal ka organismi kaltsiumitasemel. Rasedad naised peavad sel aastal end hoidma.

Karjäär ja raha

Sinu selle aasta peamine ülesanne on oma elus inventuur läbi viia, ja see ei puuduta mitte ainult eraelu. 31. jaanuaril ja 11. augustil on päevad, mil sulle pakutakse võimalus alustada täiesti puhtalt lehelt. On tõenäoline, et su äri- ja erasuhted muutuvad totaalselt, kuid et enim keskendud sa just tööasjadele.

Saturni juhtimise all märkad, et su töökohustused on suuremad kui kunagi varem. Ära muretse, sel kõigel on oma põhjus. Sa õpid, kuidas kanda vastutust ja oma elu juhtida. Kui sa oled alles karjääri alguses, siis nüüd on aeg olulised oskused omandada, mis kannavad sind veel läbi aastakümnete. Ära peta end, Lõvi - tee ära raske töö ja selle vilju maitsed hiljem.

15. maist kuni 6. novembrini on sul võimalus korraks näha, mis elul sulle karjäärihorisondil veel varuks on. Mine vooluga kaasa ja asu tööle!

Armastus

Sel aastal toimuvad sinu armusuhetes remonttööd, eriti kui sa oled juba suhtes. Sa võid suisa tunda, et teie suhe lammutatakse alusteni maha ning te peate hakkama otsast. 31. jaanuari paiku võid sa olla eriti emotsionaalne ja endast väljas, sulle tundub, et partner ei paku sulle piisavalt hellust ja lähedust. Õnneks pakub kosmos 15. veebruari paiku sulle juba võimaluse uuesti alustada. Kui sa oled aga hiljaaegu kellegagi suhet alustanud, on see aeg liikuda suhtega järgmisele tasandile.

27. juuli paiku võib juhtuda, et Uraani mõju tõttu segab ootamatu karjäärivõimalus koduseid suhteid, õnneks aga 11. augusti paiku on sul võimalus sihik taas paika sättida.

26. juunist 27. augustini on aeg, mil suhtes toimub kõige rohkem pingete lahendamisi. Vanad haavad rebitakse lahti, ütlemata asjad saavad välja öeldud. Võta asja teadlikult ning võimalusena õhku puhastada, et koos tugevamana edasi minna.

NEITSI

Aasta 2018 on sinu jaoks intensiivne. See tähendab küll nii tõuse kui mõõnu, kuid tõusudest õnnestub sul võtta ilmselt parim, kui mõõnadega oskuslikult hakkama saad ja ei lase end liialt põhja tõmmata. Aasta võib sinu jaoks alata suure segadusega isiklikus elus, kuid see on Saturni õppetund - tema rännak läbi sinu viienda maja juhatab sulle tõelise tee armastuse juurde.

Sinu juhtplaneet Merkuur on sel aastal kolm korda retrograadis ning iga kord juhtub see tulemärgis (Jääras aprillis, Lõvis augustis ja Amburis novembris). Pärast iga retrograadi võta hetk, et enda ja oma elu suhtes kirge tunda - sa näed, kuidas kõik tükid oma kohale langevad.

Marss on juuni lõpust augusti lõpuni retrograadis, seega ei tohi sel ajal vigu teha ning iga otsust tuleb hoolega läbi mõelda.

Samuti jõustavad sind maamärgid. Kui Uraan siseneb Sõnni tähemärki, hoiab see kontrolli all su rahaasjad, kuid samas annab lisasärtsu suhetele. 26. juunist 27. augustini võid tunda pingeid kolleegidega ning koostööprojektid ei näi sujuvat. Augusti lõpp ja septembri algus on sinu jaoks võimsad ajad. Ning jah, tegemist on sotsiaalselt väga aktiivse aastaga - võta sellest viimast!

Tervis

Tervisemured ei jäta sind sel aastal maha, aga juuni ja septembri teine pool on selles mõttes paremad. Positiivse poole pealt vabaned sel aastal kroonilisest probleemist. Tähelepanelik tasub olla märtsist kuni mai esimese nädalani, kuna sel ajal võivad märku anda intiimsemat laadi mured. Hoia tähelepanu ka seljal ja pöördu vajadusel füsioteraapiasse.

Karjäär ja raha

Kui sa töötad kommunikatsiooni- või müügialal, on tõenäoline, et see aasta tuleb sul eriti suurepärane. Jupiteri juhtimise all oled nüüd sõnadega eriti osav. Kasuta seda kosmilist abi, et läbirääkimistel edu saavutada, aga ära unusta ka nautida stimuleerivaid vestlusi sõprade ja tuttavatega.

15. mai ja 6. novembri vahel võib sul avaneda ootamatu võimalus välja anda raamat või siis võtad sa vastu ootamatu otsuse minna tagasi kooli. 26. juuni ja 27. augusti vahel võib sul tänu Marsi retrograadile olla raskusi kolleegidega ühise keele leidmisel ning ühised projektid ei pruugi väga hästi sujuda. Kui sa aga tunnustad iga tiimiliikme tugevust, saavad ka tööd lõpetatud.

Armastus

Sul on sel aastal oma partnerisse eriline usk ning ka oskus oma vajadusi ja soove talle kommunikeerida. Sa jagad kallimaga oma unelmaid ning kui su suhe on hea, siis selline omavaheline suhtlus paneb sind tundma, et kõik on maailmas võimalik ning üheskoos suudate te saavutada kõik, kuna su partner usub sinusse ja toetab sind täielikult.

Üks takistus, mis teil aga sel aastal on, on seotud lastega. Võib olla, et teie kohustused suurenevad ning kuigi te töötate meeskonnana, on võimalik, et teil pole enam kahekesi olemise jaoks piisavalt aega. Pea meeles, et see on vaid ajutine, keskendu suurele plaanile.

Kui sa oled aasta alguses vallaline, võid sa tunda end kurvemana kui tavaliselt. Sa oled astunud eluperioodi, mil universum tahab sulle mõned õppetunnid anda - sul on võimalus järele mõelda, mida sa tegelikult armastuselt ootad ja soovid ning mida sa omakorda vastu suudad anda. Vaid armastuse tahtmisest praegu ei piisa, sa pead selleks ka valmistuma ja olema valmis seda vastu andma. Võib juhtuda, et pead kõigeks selleks rohkem aega iseendaga veetma, kuid see on pingutust väärt.

KAALUD

Aastal 2018 pöörduvad sinu poole lähedased ja ka kaugemad tuttavad, et küsida just sinu nõu ja arvamust. Hea nõu jagamine tuleb aga sinu jaoks loomulikult, seega lõõgastu ja naudi tähelepanu. Samas aga on ka suurte õppetundide aasta, ka juhul, kui sa oled juba täiskasvanuelu mõnda aega elanud. On aeg hoolikalt juuri ajada ning vundamenti laduda. See pole aasta, mil kohustuste eest põgeneda - ehk vajab su abi vananev sugulane, ehk tahab sulle toetuda keegi teine, või on lapsed pesast lahkumas. Igal juhul ei tohi koduseid asju hooletusse jätta.

Merkuuri retrograadid, mis sel aastal kõik tulemärkides, võtavad sinu jaoks päevadest hektilisuse, kuid samas lisavad uue energiavoo. Augustis on aeg olla loov ja veelgi elegantsem. Novembris ja detsembris võta hoog maha ja valmistu särisevaks pühadehooajaks.

Marsi retrograad juuni lõpust augusti lõpuni võib tähendada, et karjääriga seotud plaanid kas jäävad toppama või saavad uue suuna, kuid see-eest lõppeb periood stabiilsema karjääritrajektooriga.

Veenuse retrograad oktoobrist novembri esimese pooleni mõjutab sinu elu aga rohkem - võimust võtab armastus!

Tervis

Sel aastal võib sulle halva üllatusena tulla nii mõnigi kosmiline «kingitus». Muret võivad teha kuseteed, põhjustades ebamugavust ja valu. Jälgi oma dieeti ning väldi igal võimalusel suhkrut. Joo piisavalt vett ning järgi üldiselt tervislikku elustiili. Aasta viimastel kuudel tervis paraneb märgatavalt.

Karjäär ja raha

Sinu selle aasta parimad uudised tulevad just finantsvaldkonnast. Jupiteri soosingus võid oodata sissetulekute kasvu. Sel aastal võib sind ees oodata ka palgatõus või siis alustad sa kõrvaläriga, parim hetk selleks on 12. juuli kandis. Samas pane tähele, et sel ajal on sul ka kodus palju asju käimas, seega anna oma parim, et leida mõistlik tasakaal. 15. mai ja 6. novembri vahel võib ootamatult õnn sülle kukkuda, seda just sissetulekute mõttes. Võib ka olla, et midagi muutub radikaalselt su investeeringutes või su abikaasa sissetulekutes.

Töö aga nõuab tegemist ja tõenäoliselt satub sel aastal su teele mõni eriti raske tööülesanne. Sa pead olema valmis väljakutsed vastu võtma ning katsu mitte lasta stressil üle pea kasvada.

Armastus

Tänu Uraanile on su armuelu olnud juba alates 2011. aastast väga murranguline. Kui sa oled olnud pikaajalises suhtes, siis tõenäoliselt võrreldes algusaegadega on teie suhe hoopis teistsugune. See pole ilmtingimata halb asi. Sul on võimalus olnud muuta oma mustreid ning sa oled justkui uuesti ärganud - su ees on täiesti uus rada, mida mööda armastuse teed käia.

2018. aastal ootab sind aga ees rahulikum periood, mis algab 15. mail ja lõppeb 6. novembril, kui Uraan su suhtesektorist välja liigub. Need kuud annavad võimaluse asjadel settida ning lõpuks mõistad, kus te oma partneriga olete. Kaos vaibub ning te mõlemad mõistate, mis ees ootab ning kas järgmisesse peatükki astute üheskoos.

Kui sa oled vallaline, siis 15. veebruari paiku võid oodata ellu romantilist üllatust. Samas 27. juulil ole ettevaatlik - võib juhtuda, et sul ei õnnestu luua sidet, mida loodad, või tunned end reedetuna. 26. juuni ja 27. augusti vahel võid end leida ka eksi käte vahelt. Ole ettevaatlik, ära loo endale illusioone, et sel korral on kõik teistmoodi. Kui sa aga sel ajal kohtad kedagi uut, ära tee rutakaid otsuseid.

SKORPION

Aastal 2018 oled sa veelgi võimukam inimene, võiks öelda, et sa oled suisa loodusjõud, Skorpion! Kui sa kord juba oled otsustanud ja plaani paika pannud, ei saa sind miski peatada. Mõnikord oled suisa nii intensiivne, et hirmutad inimesed eemale. Jupiter jagab sulle oma õnnistust kuni 8. novembrini ja tänu sellele võid vaadata tulevale aastale tagasi kui erakordselt heldele ja edukale aastale.

26. juunist kuni 27. augustini võib erilist tähelepanu vajada kodune elu, kuna Marss rändab siis retrograadis läbi sinu neljanda maja. 8. novembrist aga võid näha tõusu sissetulekutes, vilju kannab pikk töö.

Kui aga Veenus end soodsaks pöörab, järgneb ka edu ja populaarsus. Merkuuri retrograadidest mõjutab sind sel aastal enim novembrikuine, mil võid näha muutusi peamiselt sotsiaalses ja hariduselus. Suvise retrograadi ajal juunist augustini tasub aga ettevaatlik olla tööelus ja karjäärimõtetes, kuid see-eest septembris saab töö sisse uue ja värske hoo.

Tervis

Sinu tervis on sel aastal stabiilne ning energiat jagub. Probleeme võib ette tulla aga hemorroididega. Väldi vürtsikat toitu, vaata, et su toidulaual oleks piisavalt kiudaineid ja vedelikke. Ole tähelepanelik ka toidumürgistuse osas ja jälgi oma vererõhku. Loobu istuvast eluviisist ning ole aktiivne!

Karjäär ja raha

Uraani juhtimise all võid oodata, et sinu suhetes tuleb ette ootamatuid muudatusi ja see kehtib ka tööalastes suhetes. Selle tulemusena võid leida end ootamatutest olukordadest, mis sind korralikult raputavad, aga samas ka energiaga täidavad. Samas ära unusta, et Jupiter sind ka kaitseb ja kõik, mis juhtub, juhtub põhjusega.

Ambitsioonikamad inimesed võivad oodata, et nad jõuavad kõrgemale kohale, kuid muidugi ei tule miski ilma pingutuseta. Sa pead olema valmis väljakutsed vastu võtma. Märtsi keskel on asjad eriti hektilised. 31. jaanuari paiku võid oodata preemiat või autasu, 11. augustil aga muudatust, mis viib asjad uuele tasemele. Pärast 8. novembrit võid taas oodata sissetulekute tõusu ja seda tänu muudatusele, mille viisid läbi augustis. On aasta, mil lendad kõrgelt!

Armastus

Mitmes mõttes on aasta 2018 sinu jaoks kuldne aasta. Kuni 8. novembrini pakub Jupiter sulle palju võimalusi määratuks isiklikuks arenguks. Kui sa oled vallaline, siis parimad šansid kellegagi kohtuda on 25. mai ja 19. augusti kandis.

Üldiselt aga on romantilises mõttes natuke keeruline aasta, eriti kui sa juba oled suhtes. 15. mai ja 6. novembri vahel võib su kallim nõuda rohkem vabadust, kuna tunneb, et suhe on muutunud piiravaks. On ka võimalik, et sel ajal hakkab ta käituma ebatavaliselt ja see tabab sind ootamatu ehmatusega. Kui teie suhe on liiga pingeline, võib just see olla aeg, mil otsustate võtta sellest pausi. Kuid kui sa oled õnnelikus suhtes, siis ära ootamatut muutust karda. Võib hoopis juhtuda, et Uraan annab teie elule uut särtsu!

Sügisel võid tunda tõmmet eksi poole või maadled mingi muu eraelulise probleemiga, olgu selleks üles kerkinud usaldamatuse küsimus või mõni minevikutrauma. See on ideaalne aeg koos raskustest üle saada. Kaaluge teraapiat - kui olete mõlemad ikka valmis koos edasi minema. On ka võimalik, et just siis otsustate, et eraldi rajad oleks õigemad.

AMBUR

Sisene aastasse 2018 suure hooga ja anna siis veelgi gaasi, Ambur. Sinu juhtplaneet Jupiter on võimas ja ambitsioonikas ning hoiab sul hoo sees, suunates täpselt sinna, kuhu sul vaja jõuda. Aega pole raisata, sul on asju, mida teha, inimesi, kellega vaja kohtuda ja kohti, kuhu vaja jõuda. Jupiteri ja Pluuto sekstiili tõttu tahad sa näha tulemusi - ja kestvaid tulemusi.

Jupiteri retrograad märtsist juuli alguseni annab sulle rohkem aega, et rahulikult ümbrust ja ümbritsevaid jälgida ning kalkuleerida, millised peaksid olema sinu professionaalsed ja sotsiaalsed eesmärgid. Kuni 8. novembrini pakub Jupiter sinu 12. majas tuge, et järgida südame kutset.

8. novembril lahkub Jupiter Skorpionist ning liigub oma kodumärki, Amburisse. Sellest hetkest kuni aasta lõpuni tunned sa ilmselt, et miski ei saa sind peatada ega keegi su teele ette seista. Kõik, mida puutud, muutub kullaks.

Tervis

Sinu tervis kõigub sel aastal üles-alla. Sul on pidevalt häda kõhukinnisusega ja muret teeb ka nahk. Pööra tähelepanu ka südametervisele. Hea mõte oleks end rohkem liigutada ning muuta toidulaud tervislikumaks. Eelista kodus valmistatud toitu tänavatoidule. Valu võivad teha ka puusad, seega väldi pikka aega järjest seismist.

Karjäär ja raha

On tõenäoline, et sel aastal pühendad sa palju aega projektile, mis esialgu veel on salajane. Pärast 8. novembrit aga oled valmis asjaga lagedale tulema ning võid olla kindel, et järgneb edu! Üldse on kõik, mis juhtub pärast seda kuupäeva, eriliselt soodne ja edukas. Aasta lõpuks oled sa jõudnud tippu.

Sel aastal pead keskenduma ka oma finantsidele. Sa märkad, et asud laduma vundamenti ning koguma tõsiselt tagavarasid. Kuna sa tahad, et sind tööalaselt tunnustataks, oled sa valmis selle nimel ka kõvasti tööd rabama. Mõne Amburi jaoks on ka aasta, mil tuleb rihma pingutada, seda just siis, kui sul on vaja koguda raha suurema väljamineku jaoks, olgu selleks sissemakse või pulmapidu.

15. maist 6. novembrini satub su teele võimalusi, mis pakuvad lisasissetulekut. Sel perioodil võid arvestada muutusi igapäevases töörutiinis ning ees võib oodata isegi töökohavahetus.

Armastus

2018 paistab mitmel rindel helgem. Kui sa oled suhtes, siis oled sa võtnud enda õlule rohkelt kanda ning sel aastal lõpuks mõistad, et oled oma isiklikud vajadused tagaplaanile jätnud. Nüüd aga lõpuks annab kosmos sulle eneseohverduste eest väärilise tasu.

Aasta algusest kuni 15. maini ja uuesti 6. novembrist kuni 2019. aasta märtsini saabub su ellu palju uut energiat. Sul on palju võimalusi kohtuda kellegi uue ja erutavaga. Kui sa oled suhtes, võib üllatuslikult rasedustest kahte triipu näidata.

Tunnete end kallimaga koos paremini kui kunagi varem. Sa oled seni olnud murelik oma isikliku vabaduse pärast, kuid nüüd see pinge laheneb. 5. oktoobrist 15. novembrini on aeg tuulutada minevikuluukerede kappi ja lasta kõigel minna. See, mis ootab ees, on nii palju parem.

KALJUKITS

Kaljukits, lõpuks ometi saabub aeg, mil sa hakkad oma elu paremini mõistma. Tundub, justkui su silmad avaneksid ja sa näed kõike uue pilgu ning selgusega. Uue aasta esimesel päeval on idealistlik Neptun sekstiilis Päikese ja Veenusega. See pole pealiskaudne sarm, vaid justkui võlujõud, mis tõmbab sinu poole head õnne ning toetajaid. On tõenäoline, et leiad väga palju uusi ja olulisi sõpru.

Marsi ja Jupiteri juhtimisel lahenevad ka muud asjad. Sinu juhtplaneet Saturn on koduses Kaljukitses, mis annab sulle jõu. Suvine Marsi retrograad annab võimaluse hinge tõmmata, sihikut sättida ja energiat uutesse kohtadesse suunata.

Saturni retrograad aprilli keskpaigast septembrini tähendab, et sa oled kannatamatu ja isegi ärevil. Püüa mitte katsumustesse takerduda ega neid liiga hinge võtta. Metoodiliselt eluraskustega võideldes saad neist üle ning tuled tugevamana ja paremini organiseerituna teiselt poolt välja.

Tervis

Sel aastal kimbutavad sind põlvevalud ja dermatoloogilised probleemid. Ole tervise osas üldiselt tähelepanelik. Kui oled ülekaaluline, võta ette samme, et olukorda parandada. Kui tajud ortopeedilisi probleeme, pöördu kohe arsti poole. Juunist augusti lõpuni võivad muret teha värisevad käed, astma, nahaprobleemid.

Karjäär ja raha

Sel aastal märkad, et sind ümbritseb palju inimesi ning paljud neist leiavad tee sinuni, kuna oled end oma karjäärivallas kehtestamas. Tundub, et sinu pingutusi on märgatud ja oled kaaslaste respekti välja teeninud. Samas tähendab see ka suurenenud ootusi. Ühest küljest oled sa suurenenud kohustusteks valmis, teisalt võib sind aga üllatada, kui palju teised sinule loodavad.

Sa oled tähemärk, kes kohe kindlasti rasket tööd ei karda. Tegelikult sa suisa särad, kui sul on palju kohustusi ja vastutust. Sel aastal on vähemalt üks projekt, mis nõuab sinu üleinimlikku jõudu, et see lõpuni viia. Lõpuks aga saad ka oma töö vilju maitsta.

Armastus

2018. aastal on üks asi kindel: su armuelu on kõike muud kui igav. Ole sa vallaline või suhtes, tähtedesse on kirjutatud palju põnevaid seiklusi!

Saturni juhtimise all võid mõista, kas oled ehk valmis tõsisemaks suhteks, näiteks abieluks. Kui sa juba oled abielus, võite te otsustada lapsi saada või ühe juurde saada. Tõsine muutus leiab aset just 12. juuli kandis.

Kui sa oled vallaline, siis ootab sind romantilises vallas ees mingi radikaalselt teistsugune seiklus. Sa võid avastada, et sind tõmbab inimeste poole, kes sind varem külmaks jätsid. Võib ka olla, et kaalud juhusuhteid või afääri. Naudi seda pöörast sõitu!

VEEVALAJA

Sinu aasta on täis muutusi, Veevalaja, ning kõik need teevad sind veelgi mõjukamaks ja tähtsamaks. Sa ei pruugi end alati tõsiselt võtta, aga palun võta seda, mida sa teed, tõsiselt - nii õnnestub sul näha ka edu ja progressi.

Sinu juhtplaneet Uraan liigub mais Jäärast Sõnni, retrograadis tagasi Jäära novembris. See tähendab, et su igapäevases elus võivad toimuda just sel aastal fundamentaalsed muudatused. Sinu teine planeet Saturn on oma kodumärgis Kaljukitses, mis pakub sulle kindlustunnet ja aitab jalad maas hoida, samal ajal kui Uraan utsitab tagant eksperimenteerimist ja riskide võtmist.

Marsi suvine retrograad pakub aga võimalust hinge tõmmata, kuna maailm on muutunud liiga rahutuks ja kirevaks. Veenuse oktoobrikuine retrograad tähendab, et lõpuks ometi on sul võimalus rahustada liiga tuliseks kiskunud armuelu ning siluda suhteid.

Jupiter on sinu selja taga 8. novembrini, mis tähendab, et ole valmis suurepärasteks asjadeks, mis su elus juhtuvad. Rahaõnn võib saabuda 25. mai ja uuesti 19. augusti paiku.

Sinu selle aasta märksõnad on kirg, võim ja populaarsus.

Tervis

Jupiter õnnistab sind kuni 11. oktoobrini ja sa peaksid selle planeedi positiivset mõju ka oma tervise osas märkama. Samas ei jäta sind ilmselt lõplikult rahule kõhu-, naha-, seede- ja vererõhuprobleemid. Augusti keskel võib tekkida probleeme jalalihastega ning terve aasta võid sa tunda ka üleüldist laiskust.

Karjäär ja raha

Sel aastal saavutad eesmärgid, millest varem vaid unistada võisid. Jupiter lükkab su teele kõige imepärasemaid karjäärivõimalusi ning kuni 8. novembrini ole valmis, et sinuni jõuavad kõige suurepärasemad võimalused end arendada. Samuti on tegemist aastaga, mil võid oodata ametikõrgendust, preemiaid ja positiivset staatusemuutust. Tähele tasub panna kuupäevi 25. mai ja 19. august, mille lähistel on kõige tõenäolisem, et juhtub midagi suurt.

Kui sa plaanid alustada uue äriga, siis pane tähele perioodi 26. juuni kuni 27. august, mil Marsi retrograad võib teele takistusi veeretada. Sel ajal pigem kogu energiat ja pea plaane.

Armastus

Suure tõenäosusega raputab 2018. aasta su elu täielikult - ja puutumata ei jää ka isiklik elu. 31. jaanuari kandis jõuad sa lõpuks järeldusele, kas praegune suhe rahuldab sind või on aeg edasi liikuda. Kui emotsionaalses mõttes partner sind piisavalt kõrgele kohale ei sea, siis hakkad sa lõpuks mõistma, et see on suur probleem. Sa alustadki aastat juba teades, et oled valmis tegema suuri isiklikke muutusi ning eriti selgeks saab see 15. veebruari kandis. Need muutused on sinu jaoks erutavad, kuid partneri jaoks ebamugavad. Sinu jaoks on aga kõige tähtsam iseendale truuks jääda. Tulemusena võib aga 27. juuli kandis toimuda tõeline plahvatus.

26. juunist 27. augustini on Marss retrograadis ja see paneb sind tundma, et sind on pigistatud sidrunina tühjaks. Kui su suhtes on ohumärke, siis sel ajal saavad need eriti ilmseks, aga sul pole energiat, et suhte eest võidelda. Võib juhtuda, et suhe saab siis lõpu.

Teine viis, kuidas Marsi retrograad sind sel ajal võib mõjutada, on seksuaalne plaan. Sulle võib tunduda, et sa oled kaotanud libiido või kui sa oled vallaline, tundub sulle, et oled kaotanud igasuguse ligitõmbe. Ära muretse, see on ajutine!

Uus algus ootab sind 11. augustil. See võib esiti olla stressirikas, kuid sinu selle aasta õppetunniks saabki oma agendast loobumine ja õppimine, kuidas elulainetel surfata. Lõppeks ongi see ju ainus viis.

KALAD

Kalad, sinu jaoks tähendab aasta 2018 palju rasket tööd. See aga tähendab ka, et tähed töötavad sinu heaks kogu oma jõuga. Uue aasta esimesel päeval on Kuu, Marss, Jupiter ja Veenus kõik veemärkides, mis tagab sulle terveks aastaks hea läbinägemisvõime ning intuitsiooni.

Seda aastat saadavad praktilised ja materiaalsed küsimused, Uraani sekkumise tõttu ei tasu aga midagi võtta liiga enesestmõistetavalt - ja samuti ei tasu karta igavust!

Sinu juhtplaneet Neptun püsib Kalade südames. Ükskõik, kui palju materiaalne maailm püüab ka oma mõjuvõimu kehtestada, ei kaota sa silmist oma unistusi. Sinu teine planeet Jupiter veedab enamiku oma aastast Skorpioni märgis, olles märtsist septembrini retrograadis - sinu igapäevast elu puudutavad küsimused saavad tänu sellele kiirelt ja efektiivselt lahendatud.

26. juunist 27. augustini võid tunda, et asjad ühe suurema projektiga ei taha kuidagi laabuda. Ole kindlasti kannatlik, on põhjus, miks see just nii on - sa pead oma strateegia ümber hindama. Tulemus tasub end ära.

Novembris lahkub Jupiter Skorpionist ning suundub koju, Amburisse. Peod alaku!

Tervis

Kuni 11. oktoobrini nõuavad su tähelepanu kõht, vererõhk ja nahk. Sa peaksid ka ennetama ülekaalulisust, nõrkust, seedeprobleeme, seljavalu ja kuulmislangust. Kui sa oled vana, oleks hea mõte lasta kontrollida, kas sa saad ikka toidulaualt piisavalt toitaineid ning uurima järele, kas organismi raua-, kaltsiumi ja vitamiinitasemed on normis.

Karjäär ja raha

Enim panustab sinu arengusse sel aastal reisimine ning uued elamused. Sul on lõputu teadmistejanu ja on aeg seda janu kustutada. Sa tunned tõmmet religiooni, spirituaalsuse ja filosoofia poole ning seetõttu suudad ka kaaslasi inspireerida.

Võib ka olla, et töötad projektiga, mis esialgu on veel ülisalajane. Märtsi keskpaigani võid tunda, et töö ei taha hästi laabuda, sealt edasi aga läheb elu hektiliseks. Tähtsa ülesande saamine tähendab aga, et pead oma oskusi veelgi lihvima ning koguma kokku kõik oma tarkused, et asi edukalt lõpule viia.

Armastus

Sa usud, et kõik on võimalik - mis puudutab südameasju. Sa tahad kõigis näha kõige paremat, eriti inimeses, keda sa armastad. Põhiline on, et sa saaks aru, kus läheb heasüdamlikkuse ja sinu ärakasutamise piir.  Õnneks aga paistab, et aastal 2018 sinule seda õppetundi ei anta, vähemalt mitte sel määral, kui on juhtunud eelmistel.

5. oktoobri ja 15. novembri vahel võib saada selgeks, et sinu ja su partneri ideoloogiad ja tõekspidamised ei klapi. Ka finantsiliselt peate te partneriga tormistes vetes navigeerima, kuid tõenäoliselt teie sissetulekud suurenevad - samas ei saa te üksmeelele, kuidas seda raha kasutada.

Teine suur probleem sel aastal, ole sa vallaline või suhtes, on seks. Sa pole oma seksuaaleluga päris rahul ning ehk on õige hetk selleks, et püüda neid probleeme lahendada. 12. juuli kandis on selleks parim aeg ja kui sa oled vallaline, siis just sel ajal võib keegi uus su ellu saabuda!

Kasutatud on astroloogide tarkusi ja ennustusi veebikülgedelt Horoscope.com, GaneshaSpeaks.com, Indastro.com ja Tarot.com.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles