Hullumaja on moes!

Kristina Herodes
, Arteri ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mood kui moodne kunst – lakitud küüntega käsiprillid.
Mood kui moodne kunst – lakitud küüntega käsiprillid. Foto: SCANPIX

Mida moekas naine peas kannab? Potikaant ja küünlajalga! Mis moemaailmale ometi pähe on löönud, või on tegu hoopis kollektiivse peakaotusega? Eksid, sõber – hullumeelne huumor ongi praegu moes. Naer on meie närvilises maailmas kõige hinnalisem vara.

Uued algused ja uued tembud – need käivad kokku nagu sukk ja saabas. Aga alanud aastal on kõik teisiti. Sokki ei pisteta saapasse, vaid tarvitatakse käekotina, ning saabas ise võib välja näha nagu mis tahes veider hookus-pookus fantaasiamaailma sõdalaste jalast. Kõik sobib, ainult mitte see praktiline ja tavaline poripapu. Kõige lühem uue aasta moesoovitus kõlabki nii: eelista imelikku! Oma valik, kas mässad, hullad, lõbutsed või laamendad – kõik isemoodi on imetlemist väärt. Ja igavus on ainus asi, mis tänasest alates rangelt keelatud.

Sabaga trikoo ja müütilise sõdalase saapad – meie uus uljas argipäev, Jeremy Scott.
Sabaga trikoo ja müütilise sõdalase saapad – meie uus uljas argipäev, Jeremy Scott. Foto: Scanpix

Peamine on peakate

Olgu ilm milline tahes, kõige tõrksamalt võetakse kasutusele peakate. Mõni kardab hoolsasti kohevustatud liba-laka taas luduks vajutada. Teine loodab mütsita lahedam välja näha. Enamik – tunnistades seda endale või mitte – kardab siiski tähelepanu, mida peakate paratamatult pälvib. Tõesti, kui seda kanda, on see hoobilt tähtsaim asi tervikus. Otse kandja auväärt silmade läheduses, kõige kõrgemal ja kaalukamal po

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles