Riided, mida prantslannad talvel ei kannaks (1)

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Catherine Deneuve.
Catherine Deneuve. Foto: Pandis media/Scanpix

Talvel võib olla väga raske stiilne välja näha, kuigi sügisel on tore kapist mantlid ja saapad välja otsida. Lõpuks tuleb aga neid samu esemeid kanda päevast päeva pikka aega ja kahvatu talvine jume ei tee moesõpra samuti rõõmsamaks.

Selleks, et külmal ajal jätkuvalt stiilne ja viimistletud välja näha, tasub eeskuju võtta prantslannadelt, kellel tuleb see alati imehästi välja, soovitab Who What Wear.

Põhireegel: ära anna mugavuse nimel liiga palju järele

Kas Catherine Deneuve kannaks Uggsi saapaid? Vaevalt küll. Muidugi võib olla kiusatus igal poole sulejope ja suusamütsiga käia, eriti kui külm ilm on kestnud juba kuid. Aga kui tahad Prantsuse stiilireeglite järgi elada, siis sa nende riietega linna peale ei lähe. Maal ei ole muidugi mõtet end kontsaga saabastega piinata, kuid linnatänavatele Uggsid ei sobi.

Teine peamine reegel: ära liialda talveaksessuaaridega

Seda on lihtsam öelda kui teha. Pariisi tänavatel ei kohta naljalt naisi, kes kannaks ülisuuri mütse, lillekestega käpikuid, hiigelsuuri salle ja karvaseid saapaid ühekorraga. Ära tee end jõulupuuks ja vali tagasihoidlikud nahkkindad ning kõrge kraega kampsun, millega saad salli üldse ära jätta.

Kolmas oluline reegel: vali baasriided ja kanna neid mänguliselt

Prantslannade talviste baasriiete hulka kuuluvad näiteks meestemantel, suur kudum või täiuslikud teksapüksid, mida saab väikese lisandiga elavaks muuta. Selleks võib olla mõni litritega, sametist või karvane aksessuaar. Rohkem ei olegi vaja!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles