Kuidas teha lillkapsariisi?

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toiduklubi

Hea viis rohkem köögivilju oma menüüsse saada on teha näiteks lillkapsariisi, õpetab Toiduklubi «Toiduga sõbraks».

Valmistamiseks vajad 1 lillkapsast, oliiviõli, kanafileed, tomatipastat ja maitserohelist.

Riivi lillkapsas suurema riiviga ning hauta pannil väheses vees kuskil 5 minutit. Seejärel lisa oliiviõli ning kuumuta veel 2-3 minutit. Kui sulle tundub lillkapsas piisava pehmusega, võta pann pliidilt.

Seejärel prae kanafilee nagu tavaliselt. Minut enne valmimist lisa tomatipasta.

Kõige lõpuks lisa maitseroheline.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles