Kolm lihtsat asja, mis tagavad toimiva suhte

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Öeldakse, et armastusest suhtes ainult ei piisa, kuid tihtipeale pole see ka raketiteadus, vaid tuleb lähtuda mõnest lihtsast elutõest ja rohkemat polegi vaja.

  1. Respekteerimine. Kui mees respekteerib sind sellisena nagu sa oled ehk ta vastab sinu kõnedele, austab sinu seisukohti, tunneb huvi sinu perekonna, töö ja muude tegemiste vastu ning mis peamine, tal on sinu jaoks aega, siis ei olegi muud vaja, kirjutab Elite Daily.
  2. Stabiilsus. Kõigil on vaja stabiilsust ja oluline on see ka suhtes. Kui su mees on pidevalt probleemide küüsis, kas siis rahaliselt, emotsionaalselt või mingil muul moel, siis see mõjutab ka sinu elu. Toimiv suhe vajab rahu ja stabiilsust, mitte pidevaid probleemide laviine.
  3. Ühised huvid. Kõlab üsna triviaalselt, kuid ühised huvid on väga olulised. Vastandid võivad küll mingi aeg toimida, kuid pikemas plaanis on oluline, et inimestel on, millest rääkida ja kus koos käia. Erinevad arusaamad ja huvid võivad mingi hetk suhte väga keeruliseks muuta, kuna see piirab ühiseid tegevusi ja plaane. 
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles