Viis märki, et teie suhtes on jäänud intiimsust vähemaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Intiimsus on suhte nurgakivi ja kui sellest jääb puudu või see kaob üldse ära, siis on suhe ohus. Kuidas aga kiires argipäevas sellest aru saada?

  1. Sa tunned aina enam negatiivseid tundeid partneri suhtes, kuid hoiad neid endale. Teatud määral negatiivseid tundeid kogeda on normaalne, kuid kui sa hoiad neid endale ega soovi või ei suuda sellest partneriga rääkida, siis on juba probleem suurem, kirjutab Prevention.
  2. Te näägutate üksteise kallal. Väikeste ja tühiste asjade pärast näägutamine näitab, et teil on midagi suhtes valesti ja mida enam seda esineb, seda vähemaks jääb ka intiimsust.
  3. Te seksite aina vähem. Seks on on üks intiimsuse manifikatsioone ning on toimiva suhte seisukohalt äärmiselt oluline. Loomulikult võib seksi osatähtsus väheneda ka muudel põhjustel, kuid seks lähendab inimesi ja hoiab suhtet koos.
  4. Teie vahel pole enam huumorit ja mängulisust. Kui te ainult külmalt suhtlete igapäevateemadel ega tee enam nalja, siis on intiimsus teie vahel peaaegu kadunud. Partner ei ole sinu töökaaslane ega tuttav, kellega pead hoidma professionaalset joont, vaid kaaslane, kellega võiks olla lõbus ja tore koos olla.
  5. Sa tunned aina enam, et su partner ei mõista sind. Üks olulisimaid asju suhtes on tunda, et partner on sinuga ühel lainel ja mõistab sind. Kui seda ei ole, siis tekivadki tülid, arusaamatused ja läheduse puudus.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles