Viis ideed, kuidas uus aasta vallalisena vastu võtta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Monkeybusiness Images / Panthermedia / Scanpix

Aastavahetus on ukse ees, aga sul pole õrna aimugi, mida teha? Kõik paarid pagevad ilmselt mõnesse maamajja, aga mida vallalised tegema peaksid?

1. Korralik pidu enda sõpradega

Kui on üks õhtu, mil sõpradega unustamatu pidu korraldada, siis see on see. See ei loe, kui su sõbrad on suhtes. Sõbrad teevad õhtu paremaks. Piisab, kui leiad paar vallalist sõpra, kes sinuga koos südaööl suudlemise asemel shampust kokku lööks.

2. Korralda pidu

Sul on aega ja energiat, kutsu kokku sõbrad ja korralda vingeim aastavahetuse pidu, mida eales nähtud. Pühi tolm kokteiliklaasidelt ja kutsu sõbrad külla.

3. Lahku linnast

Kui sinu jaoks pole suur pidutsemine linnas enam see, mida otsid, siis meil on sulle lahendus. Kirjuta paarile sõbrannale ning võtke suund linnast välja. Sõitke ringi, jooge kakaod ja rääkige juttu. Tehke see täpselt nii rahulikuks kui soovite.

4. Tähista perega

Perega aastavahetuse veetmine ei tundu ehk eriti atraktiivne variant. Tegelikkuses on aeg-ajalt päris tore perega pühi veeta. Ehk on see just see, mida vajad.

5. Poputa ennast

Võta suund spaasse, telli endale massaaže ja lõõgastu mullivannis. Võta uus aasta vastu eriti puhanu ja lõõgastununa.

Allikas: EliteDaily

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles