Kuus ideed, mida teha jõulude ajal vallalisena

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Kui sa oled parasjagu vallaline ja soovid teha midagi vahvat ja mõnusat just üksi, siis siin on mõned ideed!

  1. Mine spaasse. Üksi spaas käimine on väga alahinnatud. Tegelikult on just mõnus nautida rahus ja vaikuses erinevaid iluprotseduure ning vedeleda mullivannis, kirjutab Elite Daily. Peale selle annab see hea võimaluse lugeda samal ajal mõnda head raamatut või ajakirja.
  2. Mine väikesele matkale või reisile. Kui sul on rahaliselt võimalik, siis tee väike reis lõunaosariikidesse või kuhugi mujale. Ööbi mõnes mõnusas väikeses hotellis, naudi hõõgveini ja söö head sööki.
  3. Naudi head raamatut ja kakod. Mis saab olla parim, kui veeta üks vaba õhtu hea raamatu ja kakao või tee seltsis. Selle asemel, et baari või lokaali minna, veeda hoopis mõnus õhtu kodus.
  4. Vein ja suupisted. Üksi olles võib samuti vaeva näha ja midagi maitsvat endale vaaritada ja head veini nautida. Kui vein pole sinu jaoks, siis valmista endale mõni mõnus alkoholivaba kokteil ja meelepärased suupisted.
  5. Mine turule. Turult leiab alati midagi põnevat süüa või isegi selga. Proovi ja maitse, mida pakutakse ja valmista sellest endale õhtuks miskit hõrgutavat.
  6. Tee joogat. Jooga ongi üksi tegemiseks kõige parem. Saad rahulikult süveneda ja keskenduda, ilma, et keegi sind segaks. 
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles