Venemaa naise karm üllatus: võõra naise Instagram paljastas petva abikaasa

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Sellest, kuidas aru saada, et kallim petab, oleme me varemgi kirjutanud. Näiteks tasub tähele panna, kui ta järsult muudab oma käitumist, hakkab tähelepanu pöörama oma välimusele või valvab kullipilguga oma telefoni. Üht Venemaa naist aga tabas tõeline üllatus, kui ta täiesti pahaaimamatult Instagramis ringi surfas.

«Ma ei otsinud midagi erilist, oli tavaline hommik,» ütles Julia Agranovych, kes ühel hommikul niisama meelelahutuseks abikaasa Instagrami feed’is surfas. Ühtäkki jäi talle silma aga oluline vihje sellest, et mehel on afäär – ta märkas fotot, mis oli tehtud ilmselgelt tema enda magamistoast. Asja tegi aga huvitavaks, et see pilt oli avaldatud võõra naise kontol.

Vlada Abramovich, kelle kontole foto öise vaatega oli ilmunud, oli oma kontole laadinud teisigi huvitavaid pilte, sealjuures Julia abikaasast. Vladal on palju jälgijaid ning Julia märkas, et neil on ka palju ühiseid tuttavaid, vahendab MSN.

Julia andis aga sisse lahutuse. Tema Instagrami-konto paljastab, et välja on ilmunud teisedki neiud, kes Julia abikaasaga magasid, mõned neist väitsid, et ei teadnud, et mees on abielus. Seega - kui kahtlustad, et kallim petab, tasub ka sotsiaalmeediat edaspidi natuke teise pilguga jälgida. Kes teab, mis sealt välja koorub!

Это я называю «на воре и шапка горит»Спасибо, @vlada13abramovich @abramovichvlada опытная женщина, что решила поучить меня уму-разуму))✋ Где ты таких находишь, @nazargrynko??‍♀️ такая борзая за закрытым профилем так смело отстаивает и защищает обиженного мужчину Носом меня тыкает в какие-то выдумки своего больного воображения Кстати, остальные девочки оказались приятнее, не такие агрессивные)) одна даже в трубку мне рыдала, не знала, что женат ох и наколдовал своей волшебной палкой, кудесник✨ а я, блин, та ещё олениха))

A post shared by Юлия Агранович (@agranovych) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles