Viis teemat, mille üle õnnelikud paarid ei vaidle

Angela Blumkvist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Wavebreakmedia ltd / PantherMedia / Scanpix

On teemasid, mille üle ei tasu suhtes vaielda. Õnnelike paaride saladus on see, et nad ei võta neid teemasid vaidlusele.

Kes teeb rohkem

Kumb peseb rohkem nõusid või ostab tihedamini koju süüa. Õnnelikud paarid töötavad meeskonnana. Suhe ei ole võistlus, see on ühine pingutus õnneliku elu rajamiseks.

Minevik

Praeguse suhte võrdlemine minevikus olnud suhetega pole kunagi hea. Kui tahad olla praeguses suhtes õnnelik, ei saa klammerduda lõppenud suhetesse.

Pidev kommunikatsioonivajadus

Paljudes suhetes on probleemiks vähene suhtlus. Õnnelikus suhtes inimesed ei tunne vajadust pidevalt üksteist lämmatada. Päevane eemalolek ainult suurendab õhtuootust, mil jälle enda kallimat näed ja kõigest rääkida saate. Ärge kolige suhtega internetti.

Salatsemine

Usaldus saab tekkida vaid siis, kui mõlemad tunnevad, et kaardid on avalikud. Muidugi ei pea see tähendama seda, et käid tualetis uks lahti. Küll aga peavad mõlemad tundma, et nad ei pea teiselt vastuseid jõuga välja tirima.

Äia-ämmaga vaenutsemine

Öeldakse, et sa ei abiellu vaid inimese, vaid kogu tema perega. Tegelikkuses on see teie otsus, kui palju ja tihti te oma perekondadega aega veedate. Kui sind häirib midagi tema vanemate juures, ära hõõru seda temale nina alla. Sa tead, et ka sina pole süüdi enda vanemate iseärasustes.

Allikas: Women´s Health

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles