Viis halba harjumust, mis rikuvad sinu sekselu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas selleks, et rahulikult seksida, peab sul olema täiedetud vähemalt 50 erinevat tingimust? Sa ei talu valgust, sest kardad, et ei näe selles piisavalt hea välja; ta peab olema alati peal, sest just mees peab olukorda juhtima, ning muusika peab olema piisavalt valju, et midagi muud poleks seksi ajal kuulda?

Sellised harjumuseks saanud eeltingimused võivad su sekselu täielikult ruineerida, ilma et sa ise oleks selle peale kunagi mõelnud. Idiva.com tõi välja viis peamist halba harjumust.

«Ei» eksperimenteerimisele. Kui olete aastaid kinni täpselt ühesugustes asendites, on teie seks tõenäoliselt sama hea kui «Sõprade» vanade osade ülevaatamine. See on küll tuttavlik ja meeldiv, kuid parema meelega vaataksid siiski mõnda uut saadet...

Enamasti on heal seksil takistuseks ees vaid see, mis on meil kahe kõrva vahel. Ükskõik, kas oled olnud suhtes kümme aastat või kümme kuud, võib halbadest seksiharjumustest olla üsnagi raske vabaneda. Esimeseks sammuks on kahtlemata probleemi teadvustamine ning olukorra muutmise nimel pingutamine.

Seks tagaplaanil. Seksil on naise elus tähtis osa ning seda ei tasu eirata. On kerge jätta seks tagaplaanile, nii et mõtle sellele, kuni pole hilja, ja pane prioriteedid paika. Vahel kannatab nii mõnegi muu näiliselt tähtsa asjaga oodata, et partneriga koos naudingule anduda...

Ei mingit suhtlemist? Te võite ju seksida mitu korda nädalas, kuid mis on sellest kasu, kui te teineteist tegelikult ei rahulda? See pole nüüd koht, kus olla naiselikult allaheitlik! Aseta oma kaardid lauale ja ütle talle täpselt, mis sulle voodis meeldib. Küsi ka temalt, mida ta sinult ootab. Kindlasti oskab ta hinnata sinu ausust ja teie sekselu paraneb tänu sellele tunduvalt.

Tuled kustu. Sa arvad, et tulede kustutamine aitab sul varjata tselluliiti ja rippuvat kõhtu, kuid kui mees sinuga magab, on sellel ka põhjus - järelikult oled sa tema jaoks piisavalt atraktiivne ning kogu komplekti nägemine erutab teda.

Mehele lootmine. Sa võid ju loota temale siis, kui jutt käib tihedalt suletud purkide avamisest ning kõrgel asuvatelt riiulitelt asjade kättesaamisest, kuid kas pead alati ootama, et tema oleks ka see, kes algatab seksi? Naise algatus on meeste jaoks äärmiselt meeldiv ning paneb neid end eriti ihaldusväärsena tundma.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles