Põnevaid vallatuid fakte: rekordiomanikust naine sai tunnis 134 orgasmi

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

80 protsenti naistest ei suuda saavutada orgasmi ainult vaginaalse stimuleerimise teel. «Samas enamikel naistel pole masturbeerides orgasmi saavutamisega probleeme ning lesbid saavad peaaegu sama sageli orgasme kui mehed,» ütleb sekspert Tracey Cox.

Väljaandes Female First toob Cox meieni teisigi põnevaid seksifakte. Näiteks kuulub maailma orgasmirekord naisele, kes sai tunnis 134 orgasmi ning mehele, kes suutis tippu jõuda tunnis 16 korda. Need numbrid salvestati Californias seksuaaluuringute keskuses korraldatud eksperimendi käigus.

Kõige pikem orgasm «salvestati» aastal 1966, kui üks naine sai orgasmi, mis kestis 45 sekundit, selle käigus toimus 25 individuaalset lihaste kokkutõmmet.

Keskmiselt on naiste orgasmid meeste omast 25 protsendi võrra kauem kestvamad - keskmine naise orgasm kestab 10,9 sekundit, meeste oma 8,9 sekundit. Ühes uurimuses tõdes üks protsent mehi, et pole kunagi orgasmi saanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles