Normaalne Norman soovitab: uuele poldile ära jõuludeks küll kallist kingitust tee!

Normaalne Norman
, normaalne mees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pexels / CC0 Licence

Tere, naised! Mina olengi keskmine Eesti mees. 35-aastane, töötan juhtival kohal ehitussektoris, spordi-, õlle-, ja kitarrimänguhuviline. Näinud olen kõike ja nüüdsest hakkan vastama teie küsimustele! Tahate teada, miks ämm jõuluõhtul külla ei tule ja mida uuele kirele kinkida? Palun väga, selleks ma siin olengi!

Ma hakkasin uue kutiga alles umbes kuu aega tagasi käima. Nüüd on jõulud ukse ees ja kohe üldse ei suuda otsustada, mida talle kinkida. Tahtsin meile teha mõnusat SPA-nädalavahetust, aga jäin mõtlema, et äkki on 150 eurot välja käia natuke liiga karm. Just selles mõttes, et äkki kingib tema mulle küünla ja me tunneme mõlemad ennast nõmedalt. Mis ma siis teen? Ostan ise ka küünla?

Kui see sinu uus kutt on normaalne mees, siis küünal on küll kohutav idee. Sama hästi võid talle juba uue jalakreemi ja sokid kinkida ja leppida sellega, et ta hakkab sinust mõtlema kui oma emast, vanatädist või, veel hullem, lastearstist.

See muidugi ei tähendaks, et mitmesajaeurone reis veel halvem mõte ei oleks. Kui sa just mingi eputrillast miljonäri ei magata, ei raiska ta su peale esimese viie minuti jooksul nii suuri summasid. Isegi, kui tal vaba raha kottide viisi kodus tee peal ees vedeleks, oleks siin teine probleem. Kui mees su suunas niimoodi valimatult raha loobib, võib lihtsalt jääda mulje, et ta üritab midagi osta, kas siis niisama sõnakuulelikkust või füüsilisemaid teeneid. Seega ta ilmselt nii ekstreemseks ei lähe ja siis, tõepoolest, ootab teid päris ebamugav jõuluõhtu.

Mina kingin tavaliselt sellistele uutele leekidele näiteks lõhnasid. Ütlen, et nuuskisin seda, endal mark maani, naisteosakonnas, ja kujutasin ette, kui seksikas sa minu valitud parfüümi kandes oleksid. Noh, mingit sellist imalat lora tuleb vahel ikka ajada, ja see töötab meeste peal ka. Kujuta ette, jaanuaris istub tööl koosolekul, aga ise lõhnab sinu järele, see on ju päris kuum! Või siis osta talle uued tangid, need kipuvad mingil põhjusel ikka ära kaduma.

Mu mees ei taha jõuluõhtul oma ema meie juurde kutsuda! Minu ema tuleb küll, ma olen juba nädal aega kraaminud ja vaaritanud, ning ei saa aru, miks nüüd äkki temal ei sobi? Hakkab mind maha jätma?

Ei hakka. Issand küll, see näitab, et su poldil on mõistus peas. Kuule, ta on sinuga juba kokku kolinud, tutvustanud sulle oma ema, nõustub sinu vanematega koos kapsast sööma ja viisakat mängima, ning sina pole ikka veel rahul? Ausõna, mul on vahel tunne, et naiste jaoks ei ole sa mitte kunagi piisavalt lähedal. Kas ta peaks sinuga koos EMO-sse sõitma ja laskma teid kirurgil puusapidi kokku õmmelda, et see mahajätmise jutt lõppeks?

Mõtle parem selle peale, kuidas mehe eest natukenegi oma hullust peita. Jõuludeni on veel kaks nädalat ja see ei ole eriti seksikas, kui sa juba praegu sibula hakkimist harjutama hakkad, et siis iga päevaga oma neuroosi veel suuremaks keerata. Proovi parem kogu seda pühade värki natuke lõbusamalt võtta. Noh, näiteks, viska lapp nurka, pane midagi punast ja nappi selga, kummutage kallimaga ära pudel hõõgveini ja vaadake, mis sellest asjast saab. Ning ole õnnelik, et sa ei pea lisaks kogu stressile veel ämmaga jantima.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles