Viis märki esimeselt kohtingult, et mees pole sinust huvitatud

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Esimene kohting võib olla suurepärane, katastroof või hoopis selline, et on raske aru saada, kas mees on huvitatud või mitte.

Kuidas sellest aga aru saada?

  1. Ta ei keskendu täielikult sulle. Ta kas vaatab tihti oma telefoni või ta ei kuula sind ega pane tähele, mida sa ütled, kirjutab Elite Daily. Selliste märkide suhtes tasuks ettevaatlik olla. Tihti võib sellise käitumise segi ajada närvilisusega, kuid närvis mees üldjuhul ikkagi kuulab su juttu ja näitab üles huvi.
  2. Ta väldib silmsidet. Kehakeele järgimine on üks parimaid viise analüüsimaks esimest kohtingut. Psühholoogide hinnangul on silma vaatamine üks atraktiivsuse tundmise märke. 
  3. Ta väldib ka füüsilist kontakti. Mõni mees tõesti on esimesel kohtingul väga tagasihoidlik, kuid sellegi poolest, kui ta on huvitatud, siis ta kas möödaminnes või alateadlikult teeb mõne žesti, millega kaasneb puudutus. Samas liigse füüsilise kontakti osas tasuks ka ettevaatlik olla.
  4. Ta ütleb, et ei otsi hetkel suhet. See on klassikaline käik mehelt, kes ei ole sinust huvitatud. Fakt on see, et kui ta oleks sinust huvitatud, siis vaevalt ta ütleks sulle, et otsib suhet. Seega isegi, kui ta on flirtiv ja tore, kuid ütleb, et ei taha suhet, siis tasub seda ka uskuda.
  5. Kohting tundub kiire ja lõppeb ka kiiresti. Kui kohtingu ajal leiab mees ettekäände, et peab lahkuma, siis tõenäoliselt pole ta huvitatud. Üldjuhul teeb naisest sisse võetud mees alati ka ettepaneku kuhugi edasi minna.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles