Kuus märki, et oled sisimas introvert

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Craig Robinson / PantherMedia / Scanpix

Väikesed asjad igapäevas panevad sind tundma, et teised ei mõista sind? Siin on kuus märki, et oled sisimas introvert.

1. Sinu arvates on small talk tüütu

Niisama ilmast ja päevast rääkimine tekitab sinus stressi. Jututeemade mõtlemine tekitab ärevust. 

2. Sa käid pidudel, kuid mitte inimestega tutvumiseks

Introverdid käivad pidudel, kuid harva sellel eesmärgil, et inimestega tutvuda. Neile meeldib veeta aega inimestega, keda nad juba teavad. Kui nad saavad tuttavaks ka kellegi uuega, siis tore, kuid see pole eesmärk omaette.

3. Tunned end inimeste seas tihti üksi

Tunned end väljajäetuna ka siis, kui oled sõpradega? Introverdid tunnevad end tihti üksikuna ka siis, kui on kaasatud tegevustesse.

4. Kasulike tutvuste loomine tundub sulle võlts

Introverdid ei suhtu hästi tutvuste loomisesse mingil suuremal eesmärgil. Small talk on nende jaoks juba iseenesest stressirikas, mistõttu soovitatakse neile tutvuste sobitamist väiksemates seltskondades.

5. Sind on lihtne eksitada

Kui ekstravertidel hakkab ühte tegevust tehes igav, siis introvertidel on vastupidine probleem. Neid on lihtne häirida ja eksitada kõrvaltegevustega. 

6. Sulle on öeldud, et oma kestast välja tuleksid

Tuttavatele tundub, justkui elaksid oma kestas. Paljude introvertsete laste kohta on arvatud, et neil on midagi viga. Just seetõttu, et nad ei suhtle nii palju teistega kui ehk nende sõbrad. 

Allikas: HuffingtonPost

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles