Ole uueks aastaks valmis! Kaheksa elumuutvat uusaastalubadust

Angela Blumkvist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Werner Heiber / Panthermedia / Scanpix

Uus aasta on kohe ukse ees ning sellega koos ka võimalus uuele algusele. Mida lubada, et enda elu päriselt muuta?
 

Muuda end tervislikumaks

Lubadus, et hakkad nüüdsest iga nädal kolm korda trennis käima, on mõeldud juba eos põrumiseks. Küll aga saad lubada, et otsid endale meeldiva trenni, õpid tegema mõnd head ja tervislikku sööki või vabaned mürgisest sõbrannast. Tervislikkus (ka vaimne tervis) annab elukvaliteedile palju juurde.

Reisi unistuste kohta

Tead seda kohta, mis juba ammu enda reisijärge ootab? Võta see sel aastal plaani. Sul on terve aasta aega valmistuda ja koguda. Reisimine muudab rikkamaks.

Leia rohkem aega perele

Vanemaks saades leitakse pere jaoks üha vähem aega. Aja leidmine võib tähendada ka seda, et lepid kokku ühe päeva, mil nendega Skypes või Facetime´is suhelda. Pere ei pea alati tähendama sugulasi, aga ka kalleid sõpru.

Ütle rohkem «jah»

Ütle uuel aastal rohkem «jah»! Hirm ja ebakindlus sunnivad meid asjadele «ei» ütlema, aga see jätab meid ilma paljudest seiklustest ja uutest emotsioonidest. Otsusta, et sel aastal ei räägi sinu eest hirm ega ebakindlus. Võta vastu uusi väljakutseid.

Oska ka «ei» öelda

On ka neid, kes tunnevad, et on alati liiga vastutulelikud. Nemad peaksid lubama endale sel aastal, et seisavad rohkem iseenda soovide ja mõtete eest ning vajadusel ütlevad «ei».

Kasuta vähem ekraane

Telefonid ja arvutid on võtnud elu üle. Uuest aastast leia endas kontroll, et aegj-ajalt telefon lihtsalt taskusse panna ja seda mitte näppida. Usu, maailm ei lõppe otsa, aga sina võidad juurde kvaliteetaega.

Tee suurpuhastus

Mitte tingimata ei pea see tähendama lappidega ringi jooksmist, aga pigem vabanemist vanadest asjadest. Kapp on täis riideid, mida pole aastaid kasutanud? Uue aasta alguses on hea aeg sahtlid välja tõmmata ning annetada kasutuseta jäänud riided neile, kes neid vajaksid. Sinul on ruumi rohkem (ka uutele asjadele) ning keegi saab õnnelikumaks.

Keskendu oma unistustele

Vahel on okei olla isekas. Eriti siis, kui oled alati toetanud teiste unistusi. Nüüd on sinu aeg! Võta ette eesmärk, mis ootab täitmist. Istu maha ja mõtle läbi, kuidas sinnani jõuda.

Allikas: EliteDaily

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles