Kolm lihtsat nippi, kuidas olla suhtes õnnelik

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Öeldakse, et ainult armastusest ei pruugi õnnelikuks suhteks piisata. Vaja on teineteisemõistmist, pidevat suhtlust, usaldust ja palju muud. Sellegi poolest võib ka väikestes ja igapäevastes asjades peituda jõud, mida ei tasu alahinnata.

  1. Keskenduge detailidele. Ärge muutke seda, mis teil juba on, kirjutab Prevention. Kui teil on ühised hobid, rutiin ja naljad – need ongi asjad, mis teid koos hoiavad. Kui sa tunned, et tahad minna partneriga metsa jalutama või kohvikusse, siis tehke seda, sest sellised argised väikesed asjad on suhte seisukohalt väga olulised.
  2. Planeerige oma voodielu. Seks peaks olema ideaalis spontaanne, kuid olgem ausad, see on tihti keeruline, kuna elu on kiire ja esimene armumine möödas. Seega selles pole midagi halba, kui planeerite, millisel õhtul kavatsete seksida.
  3. Ärge võtke tülisid liialt südamesse. Tülitsemine on normaalne ja terapeutide arvates isegi vajalik, kuid tuleb olla tsiviliseeritud, austada üksteist ja mitte kasutada solvanguid. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles