Viis romantilist asja, mida esimesel kohtingul teha

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Esimesed kohtingud on alati kõige rohkem elevust tekitavamad. Kui sa aga tunned juba esimesest pilgust, et teie vahel lööb sädemeid, siis siin on mõned ideed, kuidas kohtingut veel romantilisemaks muuta.

  1. Võta talt käest kinni, kui te ületate teed. Kuigi paljud inimesd ei julge käest kinni võtta isegi, kui ollakse juba kuid deitinud, siis võiks seda ikkagi teha, sest selles on midagi väga armsat ja romantilist, kirjutab Elite Daily.
  2. Pühenda talle karaokelaul. Karaoke on tore esimese kohtingu idee ning su kaaslane on kindlasti vaimustuses, kui sa pühendad talle laulu ja lauluad seda talle ainuüksi silma vaadates.
  3. Jagage toitu. Toidu jagamine on lõbus ja tekitab intiimsust. Tellige snäkke ja muid toite, mida on mõnus üksteisega jagada.
  4. Tantsige aeglaselt. Kõlab nagu keskkooli lõpupidu aga aeglane tants on endiselt üks romantilisemaid tegevusi maailmas.
  5. Otsi suudlemiseks privaatne koht. Vali välja mõni kaunis vana puu, romantiline sild või vaikne tänavanurk, kus seda teha. Peasi, et teid keegi ei segaks. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles