Šokeeriv kuninglik saladus: printsess Diana viskus rasedana trepist alla

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Printsess Diana aastal 1982, rasedana ootamas prints Williamit
Printsess Diana aastal 1982, rasedana ootamas prints Williamit Foto: Mary Evans / Scanpix

Briti kuninglik pere on üks tuntumaid suguvõsasid, kelle tegemistel avalikkus kiivalt silma peal hoiab. Printsess Diana aga kannatas avaliku tähelepanu all kohutavalt ning siiani usutakse, et just see on põhjus, miks ta õnnetult hukkus.

Lisaks Diana traagilisele hukkumisele 20 aastat tagasi on pidanud kuninglik pere ka teiste skandaalide ja tragöödiatega hakkama saama. Nende hulgas on ka kurb vahejuhtum ajast, kui printsess Diana ootas prints Williamit, kirjutab CheatSheet.

Diana põdes rasket depressiooni, kui oli prints Charlesiga abielus. Ta on enamiku oma elutraagikast ka linti lasknud võtta, pihtides biograaf Andrew Mortonile oma suurimaid saladusi. Ajakirjanik Morton pani Diana jutustustest kokku raamatu «People Princess», kus naine paljastas, et olles neljandat kuud rase, viskus ta abikaasa tähelepanu saamise nimel trepist alla.

«Ma olin Charlesile öelnud, et tunnen sellist meeleheidet, et nutan oma silmad peast,» rääkis Diana. «Tema aga ütles, et ma lihtsalt olen poiss, kes hüüdis «hunt!»». Ta ütles, et ei kavatsegi mind kuulda võtta ja et ma alati teen talle nii.»

Kui Charles teatas, et läheb ratsutama, Diana murdus. «Ma viskusin trepist alla. Kuninganna ilmus välja, täiesti šokeeritud, värisedes – ta oli väga hirmul.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles