Kuidas vähendada näo tursumist, kui oled õhtul peoga liiale läinud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oi, läks liiale.
Oi, läks liiale. Foto: Vida Press

Me ei hakka moraali lugema, et alkoholiga peab piiri pidama, sest seda tead sa nagunii. Vahel lihtsalt juhtub, et üks klaasike läheb liiast ja hommikul on nägu veidi tursunud. Sellest hoolimata tuleb end korda seada ja inimeste sekka astuda.

Turguta oma nägu külma veega. Lajata omale korduvalt näkku nii külma vett kui vähegi kannatad. See äratab sind kiiresti üles, ahendab näos olevaid kapillaare, mis vähendab turset, ning annab näole rõõsa jume, õpetab Pure Wow.

Tee endale kiire lümfimassaaž. Masseeri sõrmeotstega ringjalt oma näo külgi alustades lõuajoonest ja liikudes üles otsmiku poole. See aitab liigse vee näost välja viia.

Proovi silmaaluste kottide vähendamiseks mõeldud plaastreid. Paljud kuulsused on Instagramis avaldanud endast pilte kleepsudega, mis on asetatud silmade alla tursete vähendamiseks. Need toimivad tõesti hästi.

Tee oma näole üks pinguldav mask. Kui nägu on eriti tursunud, aitavad seda vähendada spetsiaalsed maskid, mis sisaldavad näiteks kofeiini või hobukastani ekstrakti, mis viivad kiirelt vedelikku välja ning vähendavad naha punetust.

Aita välimusele meigiga kaasa. Kanna veidi päikesepuudrit otsmikule, põsesarnade alla ja lõuajoone alla, et nägu tunduks vähem ümar. Lõpetuseks kanna veidi põsepuna pisut kõrgemale kui tavaliselt, et nägu veidi tõsta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles