10 küsimust, mida peaks oma pikaajaliselt partnerilt kindlasti küsima

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Isegi, kui sa arvad, et tead oma partneri ja teie suhte kohta kõike, siis on kindlasti nii mõndagi, mis on sul küsimata jäänud. 

Mida võiks peale pikemalt koos olemist oma kallimalt kindlasti küsida?

  1. Kus sa näed ennast viie aasta pärast? Kui sa arvad teadvat, mis staadiumis teie suhe viie aasta pärast on, siis ei tasu usaldada oma oletusi, vaid seda ka igaks juhuks küsida, kirjutab Bustle.
  2. Kes oli sinu lapsepõlve iidol või eeskuju? See, keda keegi eeskujuks peab, ütleb väga palju inimese iseloomu ja maailmavaate kohta. See aitab sul aru saada oma partneri intiimsemast ja isiklikumast poolest.
  3. Kuidas sinu vanemad käitusid, kui nad olid vihased? See võib tunduda kummaline küsimus, kuid aitab paremini aru saada ka sinu partneri konfliktilahendamisoskustest ja pingetaluvusest.
  4. Mida sa kõige enam kahetsed? See näitab, milliseid pettumusi su partner endaga kaasas kannab ja mis on need olulised asjad, mis seda väärivad.
  5. Mis tekitab sinus tunde, et oled armastatud? Sa tõenäoliselt tead, mis su partnerile meeldib ja mis temas selliseid tunded tekitab, aga seda küsides pääsed veel lähemale oma partneri emotsioonidele ja vajadustele.
  6. Millised mõtted ja mured hoiavad sind öösel üleval? Kui su partneril on hetkel raske või stressirohke eluetapp, siis see küsimus aitab mõista, mis sinu partnerit tegelikult vaevab ja kas sa ehk saad teda kuidagi aidata.
  7. Mis pani sind minusse armuma? See küsimus aitab su partneril uuesti luua selle tunde ja sideme, mis teid esimest korda kokku viis.
  8. Millised on sinu seksuaalsed fantaasiad? Mida kauem olete koos olnud, seda olulisem on seda teada. See teeb teie seksuaalelu paremaks ja aitab üksteise vajadusi mõista.
  9. Mis on sinu arvamus abielust? Mingi hetk on täiesti normaalne küsida, millised on sinu partneri ootused edasisele elule, mis puudutab abielu, lapsi ja ühist elu.
  10. Milline sinu ideaalelu välja näeks? Unistuste jagamine on väga oluline. Peale selle võib alati unistustest välja kasvada reaalsus.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles