Seitse asja, mida on vaja, et olla õnnelikus suhtes

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Ka kõige õnnelikumad suhted ei pruugi kesta igavesti. Selleks, et suhe oleks õnnelik ja terve, on vaja pingutada iga päev. 

  1. Suhelge. Kommunikatsioon on hea suhte alus. Oluline on, et te saaks üksteisega kõigest rääkida ja probleeme arutada, kirjutab Prevention. Samuti on tähtis üksteisele öelda, kui palju te teineteisest hoolite.
  2. Seksige. Seksi vajadus oleneb küll inimestest, kuid õnnelikud paarid seksivad regulaarselt ja naudivad seda. Samas, kui ühe seksi vajadus on suurem kui teisel, siis on vaja seda arutada.
  3. Tehke nalja. Huumor ja nalja tegemine hoiab inimesed koos ja teeb lähedasemaks.
  4. Ärge murdke lubadusi. Kui kunagi on antud lubadusi, siis on oluline neid ka pidada. See näitab, et sa austad teist inimest ja oled lojaalne.
  5. Üksteisega ei tohi ära harjuda. Ehk ei tohiks kunagi tekkida tunnet, et teine inimene on su kõrval lihtsalt sellepärast, et ta on. Iga päev on kingitus ja teineteisele peab selle eest tänulik olema.
  6. Veetke koos kvaliteetaega. Kas see väljendub ühistes huvides või hobides – ükskõik, mis see on, see peab teile mõlemale huvi pakkuma ja teid õnnelikuks tegema.
  7. Su partner on sinu prioriteet. Elus on palju tähtsaid asju nagu raha, lapsed, töö, hobid jne. Selleks aga, et suhe kestaks, peab partner olema sinu jaoks kõige olulisem.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles