Normaalne Norman annab nõu: kuidas elada üle, kui mehe juuresolekul kogemata puuksutasid?

Normaalne Norman
, normaalne mees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pexels / CC0 Licence

Tere, naised! Mina olengi keskmine Eesti mees. 35-aastane, töötan juhtival kohal ehitussektoris, spordi-, õlle-, ja kitarrimänguhuviline. Näinud olen kõike ja nüüdsest hakkan vastama teie küsimustele! Tahate teada, kas kõik mehed mõtlevad seksist ja kuidas elada üle voodis peeretamist? Palun väga, selleks ma siin olengi!

Kohutavalt piinlik, aga ma lasin voodis hommikul mehega musitades sellise kärtsu kõhutuult, et ta reaalselt tõusis püsti, pani teksad jalga ja läks teise tuppa! Ja oleks me veel olnud 25 aastat abielus, aga ei, see oli täielik üheöösuhe! Kolleegiga, kes on mulle juba ammu meeldinud! Issand jumal!

Issand jumal jah, et kui sulle kolleeg meeldib ja sa temaga seksid, pead seda veel üheöösuhteks. Noh, hea küll, ju te siis seksite ühe öö kaupa, aga ma lihtsalt ütlen, et sinu asemel hindaks selle olukorra üle.

Mis aga puutub teie hommikusse seal sinu juures teki all, siis, noh, sitta juhtub, sõna otseses mõttes. Üldiselt mehed ikka tahaks mingil tasemel elu lõpuni arvata, et naisterahvad, eriti need kaunid inglimoodi olevused, kelle tähelepanu nimel me sünnist surmani võimleme, ei kuulu inimeste hulka. Noh, et sõprade seltskonnas, kui kohal on ainult poisid ja äärmisel juhul tõesti kõige parema sõbra kõrval sada aastat olnud pruut, keda sa juba vaatad kui oma venda, võib igasuguseid asju endale lubada. Ja kuula mind nüüd hoolega, tõesti igasuguseid, mehed on nii jutu kui tegevuse poolest päris rõvedad, kui ükski naine pealt ei näe.

Noh, aga daamidega koos olles peaks nagu ennast kuidagi kokku võtma ja mängima ise ka normaalset. Näiteks maandusin ma ise ka ühelt klubiöölt sõbranna juurde seksima, jõime varastel hommikutundidel veel viinakokteili peale koos veini ja jäime kaissu magama.

Hommikul oli mu uus lemmik eriti meelas tujus, nii näo kui tegude järgi sai aru, et ta tahaks mind veel, aga mul endal keeras joomisest kohutavalt sees. Nii ma siis paningi kiiresti riidesse ja jooksin üpriski ebaviisakalt kohvi ja ennast pakkuva tüdruku juurest minema, ta veel ukselt küsis, et kas tegi midagi valesti. Neiu kortermaja nurga taga oksendades mõtlesin pingsalt, kuidas nüüd asja klattida, aga lõpuks ei tulnud meil ikkagi midagi välja. Tüdruk lihtsalt arvas, et ma olen üks nõme tüüp, kes hommikul enam suhelda ei taha, ja mul oli liiga häbi, et talle tõtt rääkida.

Nii et ühesõnaga: pole midagi. Kui su silmarõõm nii lihtsa asjaga nagu seedimine hakkama ei saa, siis las ta võtab oma teksad ja läheb. Kui sina aga kogu olukorra tobeduse välja naerad, siis äkki kasvab su kolleeg ka suureks ja võtab ennast kokku. Järele mõeldes oleks ma vist ise ka pidanud tookord hoopis tüdruku vetsus ära oksendama. Äkki ta oleks mulle hambaharjagi laenanud ja me koos oma eludega saanud edasi minna…

Kas kõik mehed tahavad ainult seksi?

Oota, kellega sa rääkinud oled? See pidi saladus olema!

Ei, tegelikult, noh, kõik kogu aeg ei taha. Näiteks siis, kui me oleme ema juures külas, tulnud just operatsioonilt või näeme telekas midagi eriti jubedat nagu «Saag 2» või haiged pandakarud. Või kui naine just teatas, et ta viskas meie arvutimängudeks mõeldud tahvli minema ja sunnib eriti ägeda poissmeheauto asemel mingi impotentse perelaeva ostma. Või kui tööl on rõve kriis ja terve öö peab projekti ümber kirjutama ja silmad enam lahti ei seisa, siis pole ka mõtet seksijutuga tulla, sest lihtsalt ei jaksa. Aga muidu, noh, mis sa nüüd kurjustad, naised pidid väidetavalt veel rohkem tahtma!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles