Kuus võimalust, kuidas jõulude ajal suhet lõpetada

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Kummalisel kombel võib just jõulude ajal, kui veedad aega oma lähedaste ja sõprade seltsis, suhte mõrad kõige paremini välja paistma hakata. Kuidas aga kedagi maha jätta nii, et sa ta jõulud päris ära ei rikuks?

  1. Tee seda silmast-silma. Isegi, kui oled oma vanemate juures, siis proovi leida see aeg, et öelda seda talle silmast-silma, mitte telefoni ega sõnumi teel, kirjutab Hello Giggles. See on kõige väärikam viis suhet lõpetada ja näitab, et sul ei ole ükskõik ning sa hoolid.
  2. Leppige kokku, et te mõnda aega ei suhtle. Jõulude ajal lahku minnes võin kummalgi poolel tekkida soov saata jõulusoove või uusaasta tervitusi, kuid see pole hea mõtle. Leppige kokku, et te kuu või kaks ei suhtle – see tagab «libedama» lahkumineku.
  3. Proovi olla mõistvam ja tundlikum kui muidu. Jõulud on ikkagi emotsionaalne ja sentimentaalne aeg ning oleks tore, kui sa näitad üles empaatiavõimet ja proovid olla mõistev.
  4. Ära tee mööndusi. Isegi, kui su eks soovitb, et sa tuleks tema vanemate jõululõunale, kuna ta ei taha jõulude ajal neile halba uudist teatada, siis võta süda rindu ja loobu sellest. Peale selle, et see on ebamugav teile mõlemale, teeb see ka lahkumineku raskemaks.
  5. Sa ei pea talle jõulukinke tagastama. Sa võid tunda end küll halvasti, kuid sa ei pea enne tehtud jõulukinke talle tagasi andma. Kingitus on kingitus ja see kuulub nüüd sulle.
  6. Pea meeles, et pühad ei ole maagilised. Kuigi jõulud võivad tunduda imeline aeg, kus võib ka tekkida tunne, et kõik saab ehk korda, siis tegelikult ei tohiks jõulude tõttu tõsiseid asju edasi lükata. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles