Kolm märki esimeselt kohtingult, et ta on sinule see õige

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erik Reis / PantherMedia / Scanpix

Esimesed kohtingud võivad olla ebamugavad ja kummalised. Kuidas näha juba pärast esimest kohtingut, et tema võiks olla sulle sobiv?

Te suudate arutada ka keerulisi teemasid

Suhtes pole kõik alati lilleline ning on oluline, et saaksid partneriga arutada ka ebameeldivatel teemadel. Esimesel kohtingul on hea, kui jagate oma uskumusi ja maailmavaateid. Sealt selgub kiiresti, kas sobite kokku.

Te suhtlete, austate ja aktsepteerite üksteise piire

Esimesel kohtingul ei tea te üksteisest eriti midagi, kuid see ongi hea aeg, mil rääkida enda eripäradest. Kui oled vegan, kuid teine ei aktsepteeri seda, siis pole ka tulevikku. Sama kehtib mineviku mälestuste, põhimõtete ja ootuste kohta. Rääkige nendest ja kui näed, et suudate üksteist austada, siis on asjal jumet.

Oled sina ise ka temaga koos olles

Ka peale kohtingut tunned, et said olla sina ise. Sa ei pidanud mängima kedagi teist selleks, et temale huvitavana tunduda. Sa ei pea peitma enda muresid ja hoidma arvamusi enda teada. Tunned end temaga mugavalt ja sul on peale kohtingut veelgi rohkem energiat enda eesmärke saavutada.

Allikas: EliteDaily

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles