Tähelepanu, Merkuur on retrograadis! 5 nippi, et su suhe selle aja üle elaks

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Merkuur on jõudnud retrograadi, mille kohta astroloogiahuvilised teavad – on aeg, mil tuleb ette palju arusaamatusi, tülisid ja pahandusi. Kuidas tagada, et su suhe sel ajal ei kannataks?

Merkuur on detsembris retrograadis kuni 22. kuupäevani, nii et kiirel pühade-eelsel ajal ei tasu närvi minna või imestada, kui asjad ei näi väga libedalt laabuvat ning ette ei tule segadusi mitte ainult suhetes, vaid ka transpordis ja muus asjaajamises. Tarot.com toob välja viis nõuannet, kuidas lasta suhtel edeneda ka ajal, kui taevatähed ja planeediseisud näikse pidevalt sinu vastu töötavat.

Pane oma kohtinguelu praeguseks pausile

Esimesed kohtingud ajal, mil Merkuur on retrograadis, pole kunagi hea mõte. praegu on raske suhelda ning on palju võimalusi asjade viltuminekuks. Kas läheb su auto katki teel kohtingule või siis saavad otsa piletid sellele seansile, kuhu plaanisite minna või siis teed nalja, mis kukub välja solvanguna. Kui oled kellestki sisse võetud, oota tema tagaajamisega seni, kuni Merkuur retrograadist väljas. See aitab sul ka vältida veidrikke, sest inimesed pole Merkuuri retrograadi ajal päris need, kellena nad paistavad.

Ole oma kallimaga kannatlik

Mõista, et praegusel ajal on arusaamatused kerged tulema. Ära kiirusta tegema järeldusi ning tüli norima. Ja isegi kui te lähete praegusel ajal tülli, ära imesta, kui see imekombel pärast retrograadi laheneb. Asjad, mis praegu juhtuvad, ei jää püsima, olgu need head või halvad.

Ära abiellu ajal, mil Merkuur on retrograadis

Asjad ei kipu püsima jääma. Nii et mitte ainult ei tule ette probleemi suhtluse ja asjaajamisega, mis võivad pulmad nässu ajada, kuid ka praegusel ajal antud lubadusi ei peeta.

Kasuta seda aega leppimiseks

Praegu on hea aeg aga minna ajas natuke tagasi ja parandada haavad, mis on löödud ja veel veritsevad. Merkuuri retrograad sunnib meid mõtlema sellele, mida oleme korda saatnud, see aitab meil lahti lasta kogunenud põlgusest. Nii et kui tunned, et tahad kellegagi leppida, siis praegu on õige aeg sõjakirve matmiseks.

Vaata tagasi

Kui sa mõtled praegu inimestele, keda oled kunagi armastanud, on praegu hea nad üles otsida või minna kuhugi, et nende mälestust austada. On parim aeg meenutada möödunud armastusi – ja, vähe sellest, nii võib ka ellu äratada vana sädeme!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles