Kaheksa asja, mida õpetatakse oraalseksikoolis

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tule siia.
Tule siia. Foto: Vida Press

Kui sa ei ole kindel, kuidas teha mehele väga mõnusat suuseksi või soovid oma teadmisi täiendada, siis on kasulik uurida, mida õpetatakse spetsiaalselt suuseksi tegemise kursustel.

Huffington Post küsis ekspertidelt, milliseid nõuandeid oraalseksikoolitustel jagatakse. Seekord on tähelepanu keskpunktis mees.

Alguses võta rahulikult ja alusta aeglaselt. Las mees tunnetab su hingeõhku, märga suud ja keelt. Alles siis hakka õrnalt imema. Ootusärevus teeb kogemuse nauditavamaks ja erutavamaks.

Ära karda libestist kasutada. Vahel võib olla, et süljest jääb puudu. Alguses võid vabalt appi võtta nii veepõhise kui silikoonlibesti. Mõne aja pärast koguneb sülge juba rohkem ja töö läheb libedamalt.

Kasuta oma käsi. Hea suuseksi jaoks on suu kõrval vaja ka käte tööd. Kätega saad lisada survet ja hõõrdumist, mida suu üksi ei jõua pakkuda.

Küsi juhiseid. Küsi enne alustamist (või ka suuseksi tehes, kui tundub, et partner ei naudi olukorda), mis talle eriti meeldib. Iga mees on erinev ja mis meeldis ühele, ei pruugi teisele peale minna. Väldi üldiseid küsimusi nagu «Kas see on hea?» ja küsi konkreetsemalt, näiteks «Kas tahad, et teen kiiremini?»

Arvesta peenise kallet ja paindumisnurka. Igaüks ei taha peenist väga sügavale kurku võtta, aga kui sulle see meeldib, siis tasub arvestada mehe peenise kuju. Kui see kumerdub sinu kehaasendiga vastupidises suunas, läheb peenise ots vastu su suulage, mitte sujuvalt kurgu poole edasi. Otsi omale mugav asend ja ava oma suu, nagu hakkaksid haigutama.

Pühenda kogu oma tähelepanu vaid talle. Jälgi mest, mitte peenist. Anna märku, et tema nauding ja iha on sulle olulised ning vaata talle sageli silma. Ütle ta nime, küsi, kas talle meeldib või kas ta tahaks midagi erilist. Silma vaatamine aitab sul ka paremini tema kehakeelt jälgida, et näha, kuidas ta erinevale tehnikale reageerib.

Ära unusta mune. Eduka suuseksi puhul ei jää munandid unarusse. Limpsi ja silita neid, pista omale suhu. Üldse võiksid suuseksi alustada just munandite hellitamisest.

Ole hetkes. Sa paned oma partneri kõige õrnema ja privaatsema koha oma suhu, hammaste vahele. Selleks on vaja usaldust. Hinda seda hetke. Näita partnerile, et oled entusiastlik, su tähelepanu on koondunud praegusele hetkele ja sa teed seda hea meelega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles