Sinu brauser on natuke ajast maha jäänud. Et kõik töötaks, nagu vaja, palun uuenda enda brauserit.
Küpsised aitavad meil teenuseid edastada. Meie teenuseid kasutades nõustute sellega, et kasutame küpsiseid. ROHKEM INFOT >

Söö nagu Katrin Siska! Hirsipuder tomatiga

KOMMENTEERI PRINDI ARTIKKEL
Saada vihje
FOTO: Katrin Siska Rõõm toidust

Toome eksklusiivselt sinuni retsepti Katrin Siska värskest kokaraamatust «Rõõm toidust». Proovi järele!

Vaja läheb:

  • 0,5 l vett
  • 200 ml hirssi
  • 1 sibul
  • 3 suurt tomatit
  • 1 tl kookosõli praadimiseks
  • soola
  • 1 sl 20% hapukoort

Valmistamine:

Kalla hirss potti ja pese seda mõned korrad leige veega, kuni vesi pole enam hägune. Lisa vesi ja aseta tulele. Lisa näpuotsaga soola.

Kui puder läheb keema, lase sel kaane all madalal kuumusel haududa umbes 15 minutit. Vajadusel lisa vett.

Kuumuta pannil madalal kuumusel hakitud sibul. Kui sibul on kuldkollane, lisa hakitud tomatid  ja lase paar minutit haududa, kuni tomat on pehme.

Kalla hirsipuder pannile ja sega tomati ja sibulaga. Serveerimiseks nirista pudrule natuke oliiviõli või lisa soovi korral hoopis hapukoort.

Tagasi üles